bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Visgraatvloeren

Het kenmerkende visgraatpatroon is al vele jaren heel bekend en sinds enkele jaren helemaal terug van weggeweest. Visgraatvloeren vindt u uiteraard volop bij Vloerenkamer. Van deskundig advies tot het uiteindelijke leggen van de vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Met een visgraatvloer ligt er een tijdloze vloer in huis met een klassieke uitstraling die echter ook perfect in een modern interieur past. 

Heeft u interesse in een visgraatvloer? Kom dan langs bij Vloerenkamer of bekijk elders op onze website de voorbeelden van mooie vloeren. Veel van de houten vloeren in ons assortiment kunnen in een visgraatpatroon worden gelegd en wij hebben dan ook zeer veel mogelijkheden.

Klassieke Visgraatvloer

Visgraatvloeren

Vroeger stond dit soort vloeren bekend als parketvloeren. Parket komt vanuit het Franse woord parqueterie en gaat terug naar halverwege de jaren 1600. In die tijd was het leggen van een visgraatvloer pas echt arbeidsintensief, omdat de visgraatvloeren werden gecombineerd uit afzonderlijke stukken hout, meestal eikenhout, die zorgvuldig werden gesneden en één voor één geplaatst. Gelukkig is er e.e.a. veranderd sinds die periode en is het tegenwoordig stukken eenvoudiger om een mooie visgraatvloer in huis te leggen.

Een prachtige vloer die past in elke kamer in huis

Visgraatvloeren passen zonder twijfel in elke kamer in huis. Welke stijl u ook kiest voor uw woonkamer, slaapkamer of , er past altijd een visgraatvloer. Bovendien kunt u de vloer nog volledig afstemmen op uw wensen door de keuze van de houten vloerplanken die u gaat gebruiken. Hierbij vindt u bij Vloerenkamer ontzettend veel keuze, zowel in kleuren als bewerkingen. Wij laten u dit graag zien tijdens een bezoek in onze showroom.

Andere houten patroonvloeren

Aangezien patroonvloeren momenteel behoorlijk in opmars zijn, hebben wij ook andere mogelijkheden bij Vloerenkamer. U kunt dan denken aan vloeren volgens de Hongaarse punt of met Versailles panelen. Lees er meer over op de pagina met patroonvloeren.

Meer informatie of wilt u op uw gemak eens rondkijken in onze showroom? Maak dan een afspraak of loop gewoon even bij ons binnen! U bent van harte welkom.

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Overige tijden: Bent u van harte welkom wanneer u belt voor een afspraak

Volgt u ons al op social media?