Jouw vloer laten leggen?

Vloer laten leggen

Je hebt bij Vloerenkamer een mooie nieuwe vloer uitgezocht. Na de aankoop hoeft deze alleen nog gelegd te worden! Een houten vloer geeft veel sfeer in jouw woning en het is daarom belangrijk dat deze mooi gelegd wordt.

Zelf je houten vloer leggen?

Je kunt ervoor kiezen om de door jou gekozen vloer door ons te laten leggen, maar je kunt ook zelf je nieuwe houten vloer leggen. Een houten vloer leggen hoeft niet lastig te zijn, maar we raden je wel aan om onze leg- en onderhoudsvoorschriften goed door te nemen. Wil je in plaats van een nieuwe houten vloer leggen jouw vloer renoveren, ook dan ben je bij de Vloerenkamer aan het juiste adres!

Multiplankvloer laten leggen?

Veel mensen twijfelen of ze voor een houten vloer zullen kiezen of dat ze liever een multiplank vloer laten leggen. Het voordeel van multiplank laten leggen is dat het slijtvast is en bijna geen onderhoud nodig heeft. Een vloer van multiplank laten leggen is daarom een populaire keuze. Heb je uiteindelijk de keuze voor een multiplankvloer gemaakt, dan kan je ervoor kiezen de multiplank vloer te laten leggen door de vakmensen van Vloerenkamer.

Bekijk hier ons aanbod in multiplank vloeren

Behalve houten vloeren en multiplankvloeren vind je bij Vloerenkamer ook een ruim assortiment in PVC-vloeren en laminaatvloeren.

Legvoorschriften

Wanneer je de vloer zelf gaat leggen, is het verstandig om de voorschriften voor vloerleggen goed door te nemen. Wist je bijvoorbeeld dat de vloerdelen van jouw nieuwe vloer minstens 48 uur moeten acclimatiseren in de ruimte waarin de vloer gelegd wordt? Deze ruimte moet bovendien steeds op een temperatuur tussen 18 en 20 graden worden gehouden. Ook een laminaatvloer kun je het beste eerst enkele dagen laten acclimatiseren. 

Vloer laten leggen of liever zelf doen?

Wanneer je jouw vloer hebt gekozen moet je beslissen of je de nieuwe vloer wilt leggen of liever wilt laten leggen. Als je de vloer door de vakmensen van Vloerenkamer laat leggen, komt er een professionele installateur die jouw vloer vakkundig legt. Dit kan door heel Nederland en België. Wil je jouw vloer laten leggen door een van onze specialisten? Dan dient de gehele ruimte waar de vloer wordt gelegd vrij te zijn van alle meubels. De specialisten kunnen de vloer aan jouw wensen aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een visgraatvloer? Geen probleem!

Wil je de vloer door ons laten leggen?

Neem contact met ons op!