U kunt ervoor kiezen om de door u gekozen vloer door ons te laten leggen, maar u kunt ook zelf uw nieuwe houten vloer leggen. Een houten vloer brengt in elke kamer en in elk interieur sfeer. Wilt u graag een nieuwe houten vloer leggen in uw huis? Een houten vloer leggen hoeft niet lastig te zijn, maar we raden u wel aan om onze leg- en onderhoudsvoorschriften goed door te nemen. Wilt u in plaats van een nieuwe houten vloer leggen uw vloer renoveren, ook dan bent u bij de Vloerenkamer aan het juiste adres!

Multiplank laten leggen in plaats van een houten vloer?

vloer laten leggen

Veel mensen twijfelen of ze voor een houten vloer zullen kiezen of dat ze liever een multiplank vloer laten leggen. Het voordeel van multiplank laten leggen is dat het slijtvast is en bijna geen onderhoud nodig heeft. Een vloer van multiplank laten leggen is daarom een populaire keuze. Heeft u uiteindelijk de keuze voor een multiplankvloer gemaakt, dan kunt u ervoor kiezen de multiplank vloer te laten leggen door de vakmensen van Vloerenkamer.

Vloer laten leggen of liever zelf doen?

Wanneer u uw vloer heeft gekozen moet u beslissen of u de vloer zelf wilt leggen of dat u de vloer liever wilt laten leggen. Indien u de vloer door de vakmensen van Vloerenkamer laat leggen, kunnen wij u helpen met een professionele installateur. Dit kan door heel Nederland en België. Wilt u uw vloer laten leggen door een van onze specialisten dan dient de gehele woning vrij te zijn van alle meubels. Wilt u dat wij dit voor u uit handen nemen, of wilt u meer informatie over de tarieven van de vloer laten leggen, neem dan contact met ons op!

Vloer laten leggen

Indien u de vloer niet zelf wilt leggen dan regelen wij een professionele installateur/parketteur voor u. Dit doen wij door heel Nederland en België (en op overleg op andere locaties).

Wij werken enkel met streng opgeleide vakspecialisten die u snel en vakkundig kunnen helpen met uw nieuwe vloer. Al onze installateurs/parketteurs moeten ten allen tijde op een professionele en respectvolle manier handelen. Wij eisen dat hun diensten aan de hoogste normen voldoen.

Voor het leggen van de vloer dient de gehele woning vrij te zijn van alle meubels die eventueel een obstakel kunnen zijn voor de installateur/parketteur. Wilt u dat wij dit voor u uit handen nemen, of wilt u meer informatie over de tarieven voor het laten leggen van uw vloer, neem dan contact met ons op voor de voorwaarden via 0499 – 57 22 24 of info@vloerenkamer.nl.