Vloer renoveren?

Is jouw houten vloer toe aan een opknapbeurt? Is de vloer niet meer zo mooi als voorheen door krassen en beschadigingen? Vloerenkamer kan deskundig je vloer renoveren voor een voordelige prijs.

Waarom een vloer renoveren?

Een vloer, met name een houten vloer, moet goed onderhouden worden. Er wordt dagelijks vaak over de vloer gelopen, spullen vallen en vuil van buiten komt naar binnen. Hierdoor ontstaan krassen en beschadigingen op de vloer. Na een aantal jaar verandert de uitstraling van de vloer en wordt deze steeds minder mooi. Een renovatie van jouw vloer is dan een goede mogelijkheid.

  • vloer schuren
  • waterschade verhelpen
  • ook je trap renoveren

Vloer renoveren bij Vloerenkamer

Wil je graag een vloer als nieuw door een vloerrenovatie? Laat dan jouw vloer renoveren bij Vloerenkamer. Wij kunnen ontzettend voordelig je vloer renoveren. Dit komt doordat specialisten langs komen die precies weten wat ze moeten doen. Het gaat dan ook nauwkeurig, strak en snel. Wij geven bovendien advies op maat. Een houten vloer schuren of renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs helemaal opnieuw leggen, dat kan en natuurlijk wel precies zoals jij het wilt hebben.

Bijvoorbeeld je vloer schuren

Zitten er veel krassen en beschadigingen op je vloer? Zolang het geen diepe gaten zijn, kunnen we dit vaak oplossen door je vloer te schuren. De vloer wordt dan weer mooi glad gemaakt en krassen en deuken worden weggewerkt.

Na het schuren behandelen we de vloer met olie. Daarna kan jouw geliefde vloer weer jarenlang mee.

Moeten we waterschade verhelpen?

Bijna alle vloeren zijn gevoelig voor vocht. Zeker wanneer er een grote lekkage is, heb je al snel last van waterschade aan je vloer. Houten vloeren trekken vaak krom of er ontstaan vervelende vlekken op de vloer. Heb je waterschade aan je vloer? Vloerenkamer helpt je graag met de vloerrenovatie.

Want ook bij waterschade hoef je niet meteen een nieuwe vloer te kopen. Maar: waterschade moet zo snel mogelijk worden hersteld. Wanneer het renoveren van je vloer snel gebeurt, voorkom je vaak dat de vloer vervangen moet worden. Dit scheelt enorm veel in de kosten. Wees er dus op tijd bij!

Vloer renoveren door Vloerenkamer

Tip: kijk ook eens goed naar je trap

Net als houten vloeren verslijten ook trappen in de loop der jaren. Het is daarom verstandig om ook eens goed naar je trap te kijken. Vaak is die namelijk tegelijk gelegd met je nieuwe vloer. Zie je veel krassen en beschadigingen? Dan is het handig om behalve de vloer- ook een traprenovatie uit te laten voeren. Hiermee ziet jouw trap er ook weer als nieuw uit.

Traprenovatie door Vloerenkamer

Veel klanten laten tegelijk hun trap en vloer renoveren. Dit bespaart veel gedoe, want nu heb je slechts eenmalig geen toegang tot een deel van je huis. En het goede nieuws is: traprenovaties duren bij ons meestal slechts 1 dag. Zo kun je ´s avonds weer gewoon naar je slaapkamer op de bovenverdieping. 

Erg belangrijk als je deze renovaties tegelijk laat uitvoeren is natuurlijk dat jouw trap en vloer (weer) bij elkaar passen. De specialisten van Vloerenkamer pakken dit dan ook nauwkeurig aan. Zo renoveren we niet alleen de trapbekleding, maar ook de reling en trappaal. Hierdoor is alles in dezelfde kleur en stijl. 

Onderhoud aan jouw vloer

Door jouw vloer goed te onderhouden voorkom je een vloerrenovatie. Het is dan ook belangrijk dat je na het vloer renoveren direct begint met goed onderhoud. De vloer blijft dan voor een veel langere periode mooi. Dit kan door dagelijks onderhoud als stofzuigen en vegen, wekelijks onderhoud als oliën en maandelijks onderhoud als kleurbehoud.

Vrijblijvend contact opnemen 

Neem voor vrijblijvend advies en informatie over renovatie contact met ons op via via 0499 – 57 22 24 of info@vloerenkamer.nl.