bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloer laten leggen

Vloer laten leggen in uw huis

Vloer laten leggen

U heeft bij Vloerenkamer een mooie nieuwe vloer uitgezocht. Na de aankoop hoeft deze alleen nog gelegd te worden! Een houten vloer geeft veel sfeer in uw woning en het is daarom belangrijk dat deze mooi gelegd wordt.

U kunt ervoor kiezen om de door u gekozen vloer door ons te laten leggen, maar u kunt ook zelf uw nieuwe houten vloer leggen. Een houten vloer leggen hoeft niet lastig te zijn, maar we raden u wel aan om onze leg- en onderhoudsvoorschriften goed door te nemen. Wilt u in plaats van een nieuwe houten vloer leggen uw vloer renoveren, ook dan bent u bij de Vloerenkamer aan het juiste adres!

Multiplankvloer laten leggen in plaats van een houten vloer?

Veel mensen twijfelen of ze voor een houten vloer zullen kiezen of dat ze liever een multiplank vloer laten leggen. Het voordeel van multiplank laten leggen is dat het slijtvast is en bijna geen onderhoud nodig heeft. Een vloer van multiplank laten leggen is daarom een populaire keuze. Heeft u uiteindelijk de keuze voor een multiplankvloer gemaakt, dan kunt u ervoor kiezen de multiplank vloer te laten leggen door de vakmensen van Vloerenkamer. Lees hier meer over multiplanken!

Bekijk hier ons aanbod in multiplank vloeren

 

Behalve houten vloeren en multiplankvloeren vindt u bij Vloerenkamer ook een ruim assortiment in PVC-vloeren en laminaatvloeren.

 

Legvoorschriften

Wanneer u de vloer zelf gaat leggen, is het verstandig om de voorschriften voor vloerleggen goed door te nemen. Wist u bijvoorbeeld dat de vloerdelen van uw nieuwe vloer minstens 48 uur moeten acclimatiseren in de ruimte waarin de vloer gelegd wordt? Deze ruimte moet bovendien steeds op een temperatuur tussen 18 en 20 graden worden gehouden. Ook een laminaatvloer kun je het beste eerst enkele dagen laten acclimatiseren. 

Vloer laten leggen of liever zelf doen?

Wanneer u uw vloer heeft gekozen moet u beslissen of u de nieuwe vloer wilt leggen of dat u de vloer liever wilt laten leggen. Indien u de vloer door de vakmensen van Vloerenkamer laat leggen, komt er een professionele installateur die uw vloer vakkundig legt. Dit kan door heel Nederland en België. Wilt u uw vloer laten leggen door een van onze specialisten dan dient de gehele ruimte waar de vloer wordt gelegd vrij te zijn van alle meubels. De specialisten kunnen de vloer aan uw wensen aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld een visgraatvloer? Geen probleem!

Wilt u de vloer door ons laten leggen?

Neem contact met ons op! 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?