bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Vloer laten leggen

Vloer leggen in uw huis

Vloer laten leggen

Hopelijk bent u heel blij met uw nieuwe Vloerenkamer vloer. Na de aankoop, hoeft deze alleen nog gelegd te worden! Een houten vloer geeft veel sfeer in uw woning en het is daarom belangrijk dat deze mooi gelegd wordt.

U kunt ervoor kiezen om de door u gekozen vloer door ons te laten leggen, maar u kunt ook zelf uw nieuwe houten vloer leggen. Een houten vloer leggen hoeft niet lastig te zijn, maar we raden u wel aan om onze leg- en onderhoudsvoorschriften goed door te nemen. Wilt u in plaats van een nieuwe houten vloer leggen uw vloer renoveren, ook dan bent u bij de Vloerenkamer aan het juiste adres!

Multiplank laten leggen in plaats van een houten vloer?

Veel mensen twijfelen of ze voor een houten vloer zullen kiezen of dat ze liever een multiplank vloer laten leggen. Het voordeel van multiplank laten leggen is dat het slijtvast is en bijna geen onderhoud nodig heeft. Een vloer van multiplank laten leggen is daarom een populaire keuze. Heeft u uiteindelijk de keuze voor een multiplankvloer gemaakt, dan kunt u ervoor kiezen de multiplank vloer te laten leggen door de vakmensen van Vloerenkamer. Lees hier meer over multiplanken!

Bekijk hier ons aanbod in multiplank vloeren

Legvoorschriften

Wanneer u de vloer zelf gaat leggen, is het verstandig om de legvoorschriften goed door te nemen. Wist u bijvoorbeeld dat de Vloerkamer vloerdelen minstens 48 uur in de ruimte waarin de vloer gelegd wordt moeten acclimatiseren? 

Vloer laten leggen of liever zelf doen?

Wanneer u uw vloer heeft gekozen moet u beslissen of u de nieuwe vloer wilt leggen of dat u de vloer liever wilt laten leggen. Indien u de vloer door de vakmensen van Vloerenkamer laat leggen, kunnen wij u helpen met een professionele installateur. Dit kan door heel Nederland en België. Wilt u uw vloer laten leggen door een van onze specialisten dan dient de gehele woning vrij te zijn van alle meubels. De specialisten kunnen de vloer aan uw wensen aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld een vissengraatvloer? Geen probleem!

Wilt u graag de vloer door ons laten leggen?

Neem contact met ons op! 

Volgt u ons al op social media?