bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloer renoveren

Is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt? Is uw vloer niet meer zo mooi als voorheen door krassen en beschadigingen? Vloerenkamer kan deskundig uw vloer renoveren voor een voordelige prijs.

Waarom een vloer renoveren?

Een vloer, met name een houten vloer, moet goed onderhouden worden. Er wordt dagelijks vaak over de vloer gelopen, spullen vallen en vuil van buiten komt naar binnen. Hierdoor ontstaan krassen en beschadigingen op de vloer. Na een aantal jaar veranderd de uitstraling van de vloer en wordt deze steeds minder mooi. Een renovatie van uw vloer is dan een goede mogelijkheid.

Een nieuwe vloer of vloerrenovatie

Uiteraard wilt u dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Dit kan aan de hand van een nieuwe vloer of een deskundige vloerrenovatie. Wanneer u niet te veel geld uit wilt geven aan een nieuwe vloer kopen, is een vloerrenovatie een goede oplossing. Het is voordeliger dan een nieuwe vloer en uw vloer ziet er weer als nieuw uit.

Door middel van een olie in een kleur naar keuze, kunt u uw huidige vloer ook een andere uitstraling geven.

Onderhoud aan uw vloer

Door uw vloer goed te onderhouden voorkomt u een nieuwe vloer of een vloerrenovatie. Het is dan ook belangrijk dat na uw vloer renoveren, u direct begint met goed onderhoud. De vloer blijft dan voor een veel langere periode mooi. Dit kan door dagelijks onderhoud als stofzuigen en vegen, wekelijks onderhoud als oliën en maandelijks onderhoud als kleurbehoud. Meer over vloerrenovatie.

Heeft u waterschade aan de vloer en wilt u een expertiserapport ontvangen?

Meer informatie

vloer renoveren

Vloer renoveren bij Vloerenkamer

Wilt u graag een vloer als nieuw door een vloerrenovatie? Laat dan uw vloer renoveren bij Vloerenkamer. Wij kunnen ontzettend voordelig uw vloer renoveren. Dit komt doordat specialisten langs komen die precies weten wat ze moeten doen. Het gaat dan ook nauwkeurig, strak en snel. Wij geven advies op maat. Een houten vloer schuren of renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs helemaal opnieuw leggen, dat kan en natuurlijk wel precies zoals u het wilt hebben.

Neem voor vrijblijvend advies en informatie over renovatie contact met ons op via via 0499 – 57 22 24 of info@vloerenkamer.nl.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?