bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloer renoveren

Is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt? Is uw vloer niet meer zo mooi als voorheen door krassen en beschadigingen? Vloerenkamer kan deskundig uw vloer renoveren voor een voordelige prijs.

Waarom een vloer renoveren?

Een vloer, met name een houten vloer, moet goed onderhouden worden. Er wordt dagelijks vaak over de vloer gelopen, spullen vallen en vuil van buiten komt naar binnen. Hierdoor ontstaan krassen en beschadigingen op de vloer. Na een aantal jaar verandert de uitstraling van de vloer en wordt deze steeds minder mooi. Een renovatie van uw vloer is dan een goede mogelijkheid.

Kiest u voor een nieuwe vloer of vloerrenovatie?

Uiteraard wilt u dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Dit kan aan de hand van een nieuwe vloer of een deskundige vloerrenovatie. Wanneer u niet te veel geld uit wilt geven aan een nieuwe vloer kopen, is een vloerrenovatie een goede oplossing. Het is voordeliger dan een nieuwe vloer en uw vloer ziet er weer als nieuw uit.

Door middel van een olie in een kleur naar keuze, kunt u uw huidige vloer ook een andere uitstraling geven.

Heeft u waterschade aan de vloer en wilt u een expertiserapport ontvangen?

Meer informatie

Vloer renoveren bij Vloerenkamer

Wilt u graag een vloer als nieuw door een vloerrenovatie? Laat dan uw vloer renoveren bij Vloerenkamer. Wij kunnen ontzettend voordelig uw vloer renoveren. Dit komt doordat specialisten langs komen die precies weten wat ze moeten doen. Het gaat dan ook nauwkeurig, strak en snel. Wij geven advies op maat. Een houten vloer schuren of renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs helemaal opnieuw leggen, dat kan en natuurlijk wel precies zoals u het wilt hebben.

Kijk ook eens goed naar uw trap!

Net als houten vloeren verslijten ook trappen in de loop der jaren. Het is daarom verstandig om ook eens goed naar uw trap te kijken. Ziet u veel krassen en beschadigingen? Dan is het handig om behalve de vloer- ook een traprenovatie uit te laten voeren. Hiermee ziet uw trap er ook weer als nieuw uit.

vloer renoveren

 

Traprenovatie door Vloerenkamer

Veel klanten laten tegelijk hun trap en vloer renoveren. Dit bespaart u veel gedoe, want nu heeft u slechts eenmalig geen toegang tot een deel van uw huis. En het goede nieuws is: traprenovaties duren bij ons meestal slechts 1 dag. Zo kunt u ´s avonds weer gewoon naar uw slaapkamer op de bovenverdieping. 

Erg belangrijk als u deze renovaties tegelijk laat uitvoeren is natuurlijk dat uw trap en vloer (weer) bij elkaar passen. De specialisten van Vloerenkamer pakken dit dan ook nauwkeurig aan. Zo renoveren we niet alleen de trapbekleding, maar ook de reling en trappaal. Hierdoor is alles in dezelfde kleur en stijl. 

Wilt u graag meer weten over traprenovatie? Lees dan onze speciale pagina hierover.

Alles over trap renoveren

Onderhoud aan uw vloer

Door uw vloer goed te onderhouden voorkomt u een nieuwe vloer of een vloerrenovatie. Het is dan ook belangrijk dat na uw vloer renoveren, u direct begint met goed onderhoud. De vloer blijft dan voor een veel langere periode mooi. Dit kan door dagelijks onderhoud als stofzuigen en vegen, wekelijks onderhoud als oliën en maandelijks onderhoud als kleurbehoud.

Meer over vloerrenovatie

Vrijblijvend contact opnemen 

Neem voor vrijblijvend advies en informatie over renovatie contact met ons op via via 0499 – 57 22 24 of info@vloerenkamer.nl.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?