bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Uw Houten Vloer Schuren? Laat het doen door onze vakmensen.

Is uw huidige houten vloer toe aan een opknapbeurt of zelfs toe aan een gehele renovatie? Een vloer schuren doet wonderen voor de uitstraling van de vloer. Zo komt hij er weer als nieuw uit te zien!

Een vloer als nieuw

Een houten vloer geeft ontzettend veel sfeer aan uw woning. Het is dan ook een zeer geliefde vloer. Helaas heeft een houten vloer wel regelmatig onderhoud nodig om de vloer in goede en mooie staat te houden. Wanneer uw vloer er niet meer zo mooi uitziet en beschadigingen heeft opgelopen, hoeft u gelukkig niet meteen een nieuwe vloer aan te schaffen. Enkel uw vloer schuren doet wonderen. De vloer wordt dan weer mooi glad gemaakt en krassen en deuken worden weggewerkt.

Waarom uw vloer schuren?

Zand en vuil van buiten zorgen voor lelijke krassen en beschadigingen op uw vloer. Daarnaast valt er regelmatig iets op de vloer waardoor deukjes ontstaan. Zeker wanneer er kinderen of huisdieren in huis lopen, zijn krassen en beschadigingen eigenlijk niet te voorkomen. Toch betekent dit niet direct dat u al op zoek moet naar een nieuwe vloer. Uw vloer laten schuren en opnieuw behandelen met een olie kan zorgen voor een hele nieuwe uitstraling waarbij uw geliefde vloer gewoon kan blijven liggen. Na het schuren van de vloer kan deze weer vele jaren mee.

Onderhoud van de vloer

Het grootste gedeelte van het zand en vuil kunt u voorkomen door een grove mat bij alle inlopen te plaatsen. Toch is het onmogelijk om al het vuil buiten te laten. Daardoor is het belangrijk de vloer regelmatig schoon te houden. Na een langere tijd zal uw vloer er minder stralend uitzien. Ook voelt u dat de vloer minder glad is door beschadigingen en krassen. Het is dan tijd om deze weer weg te werken. Een vloer schuren zorgt ervoor dat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Daarna kunt u weer lange tijd vooruit met het normale onderhoud van uw vloer. Het beste kunt u uw vloer onderhouden met de volgende stappen:

  • Dagelijks onderhoud: regelmatig stofzuigen of vegen
  • Wekelijks onderhoud: dweilen met Olie Verfrissen
  • Maandelijks onderhoud: op de loopgedeeltes de vloer in te wrijven met Kleurbehoud

Alle onderhoudsproducten voor uw vloer zijn voordelig te verkrijgen via onze webshop

Vloer schuren

Vloer schuren bij Vloerenkamer

Vloerenkamer heeft veel kennis en ervaring in huis wanneer het gaat om het onderhouden en schuren van vloeren. Onze vakkundige medewerkers kunnen uw vloer schuren en opnieuw behandelen. Wij geven u graag vakkundig advies over de verschillende mogelijkheden. Vloerenkamer kan uw vloer er weer als nieuw uit laten zien. Al vanaf €15,- per m² kunnen wij uw vloer schuren en behandelen. Na deze opknapbeurt kunt u weer volop genieten van uw vloer.

Meer informatie

Weet u nog niet zeker of het tijd is om uw vloer te schrijven? Eén van onze specialistische vakmensen kijkt graag met u mee en geeft een advies op maat voor het behandelen van uw houten vloer. Interesse? Stuur een e-mail naar info@vloerenkamer.nl met daarin uw gegevens en informatie over de vloer. Dan nemen we z.s.m. contact met u op. 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?