Welke vloeren Boxtel kies jij?

Voor mooie, nieuwe vloeren Boxtel en omgeving ga je naar de Vloerenkamer. Hier vind je de mooiste houten vloeren, kunststof vloeren en laminaat vloeren. Je krijgt altijd veel vloer voor weinig geld.

Sfeervolle houten vloeren Boxtel

Ben je op zoek naar sfeervolle houten vloeren Boxtel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vloerenkamer heeft namelijk een ruim assortiment aan houten vloeren. Onze houten vloeren worden aangelegd in landelijke, moderne en klassieke woningen. Zo´n vloer past dus ook perfect bij jouw huis.

Heel veel keuze

Natuurlijk past niet elke vloer bij je, maar in ons veelzijdige assortiment vind ook jij wat je zoekt: een sfeervolle houten vloer voor jouw stijl en woning. Je hebt bijvoorbeeld heel veel keuze in:

 • de grootte van de planken: smal tot breed, kort tot lang
 • de kleur: wit, grijs, zwart, lichtbruin, donkerbruin en nog veel meer variaties
 • de bewerking: een verouderde uitstraling, een authentieke uitstraling of een mooie, egale vloer
 • het legpatroon: Hongaarse punt, visgraat of rechte planken
 • welk A-merk je kiest

Heb je nu last van keuzestress? Geen zorgen, onze adviseurs helpen je graag verder. Zo past een donkere vloer mooi bij lichte meubels, maar vallen de krassen van je huisdier minder op bij lichte houten vloeren. 

Zoek je veel kwaliteit voor weinig geld?

Als vloerenspecialist bieden wij gegarandeerd een uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. Wij verkopen namelijk alleen vloeren van topmerken. Daardoor heb je een echte kwaliteitsvloer in huis die een leven lang meegaat. Is dat heel duur? Dat valt best mee. Vooral de bewerking en het legpatroon hebben veel invloed op de prijs. Zo zijn rechte planken goedkoper dan een visgraatpatroon, want het is moeilijker om zo´n patroon te leggen. 

Wil je zeker weten dat je een voordelige houten vloer koopt? Kijk dan eens tussen onze aanbiedingen. Of ontdek alle vloeren, kleuren en legpatronen van onze topmerken:

 • Hollandsche Vloeren
 • Multiplank
 • Raftwood
 • Nature Floors
 • Lamett

Ontdek het grote assortiment houten vloeren

Trendy PVC vloeren

Tegenwoordig zien we steeds vaker PVC vloeren. Dit komt doordat PVC vloeren dezelfde uitstraling hebben als houten vloeren en ook hetzelfde aanvoelen. Toch is de toplaag gemaakt van kunststof. Daarmee is een PVC-vloer heel duurzaam en heeft het weinig onderhoud nodig.

Het assortiment PVC vloeren is bij de Vloerenkamer erg divers. Voor PVC vloeren Boxtel kun je dan ook het beste bij ons langskomen voor alle mogelijkheden en inspiratie.

Meer over PVC vloeren

Vloeren Boxtel

Praktische laminaat vloeren

Een slijtvaste en praktische vloer? Ga dan voor een laminaat vloer. Deze vloeren blijven erg lang mooi door de bovenlaag van kunststof. Daarnaast zijn deze vloeren vaak goedkoper doordat ze gemakkelijk zelf te leggen zijn. Bij Vloerenkamer vinden wij het erg belangrijk dat jij veel keuze hebt. Wij bieden dan ook een ruim assortiment laminaat vloeren aan.

Naar onze laminaat vloeren

Ontdek onze aanbiedingen

Al onze vloeren zijn al zeer scherp geprijsd, maar worden nóg voordeliger door onze aanbiedingen! Bij onze aanbiedingen vind je goedkope houten vloeren, voordelig lamelparket en multiplank vloeren. Kies voor een onbehandelde vloer, visgraat, geolied en nog veel meer.

En het beste van alles is dat onze vloeren veelal direct uit voorraad leverbaar zijn! Zo zorgen wij voor een snelle levering en geniet jij van de vloer, sneller dan uje misschien voor ogen had gehouden. Vloerenkamer is hét adres voor goedkope vloeren bij Boxtel.

Bekijk onze aanbiedingen:

Onderhoud van jouw vloer in Boxtel nodig?

Zoek je nieuwe vloeren bij Boxtel omdat jouw huidige vloer beschadigd is? Dan kunnen wij deze ook voor jou renoveren. Dat betekent dat we bij jou langs komen om je vloer onder handen te nemen. Bijvoorbeeld als je:

 • waterschade hebt
 • veel krassen hebt
 • een vloerrenovatie nodig hebt

De vloer komt er dan weer stralend en als nieuw uit te zien. Dit is een stuk goedkoper dan een nieuwe vloer.

Wil je voorkomen dat je nog eens jouw vloer moet laten renoveren? Dan moet je hem regelmatig onderhouden. Bijvoorbeeld door je vloer te schuren om deze in goede staat te behouden.

Kom eens langs

Vloerenkamer nodigt je van harte uit om eens langs te komen in onze vloerenspeciaalzaak. Wij kunnen jou hier adviseren over alle mogelijkheden van nieuwe vloeren in Boxtel kopen. Daarnaast kun je in onze showroom ons uitgebreide assortiment bekijken en advies erover krijgen. Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, Brabant.

Neem contact op