Vloeren Hilvarenbeek nodig?

Op zoek naar de beste speciaalzaak voor jouw nieuwe vloer in de regio Hilvarenbeek? Je bent van harte welkom bij De Vloerenkamer in Oirschot, dichtbij Hilvarenbeek.

Wij kunnen ons voorstellen dat je voor je nieuwe vloer veel keus wilt, gecombineerd met het advies van echte vakmensen. Bij Vloerenkamer is dat precies wat je vindt. Onze ruime vloerenwinkel is namelijk de grootste van Brabant. De showroom is opgedeeld in drie overzichtelijke ruimtes waar je alle ruimte hebt om de vloeren op je gemak te bekijken. Dat zijn:

  • tegelvloeren
  • laminaat
  • PVC
  • houten vloeren

En het mooiste is: vanuit Hilvarenbeek ben je in een kwartiertje tijd in onze vloerenspeciaalzaak. Kom je binnenkort langs? We zetten alvast een kop koffie en/of thee voor je klaar! Tijdens onze openingstijden kun je gewoon binnenlopen, maar je kunt ook een afspraak maken.

Vloeren Hilvarenbeek

Zoek je vloeren in Hilvarenbeek? Wij verwelkomen dagelijks veel mensen uit Hilvarenbeek en omstreken in onze showroom. Onze klanten hebben bijvoorbeeld:

  • een woning van een nieuwbouwproject gekocht. Zij zoeken dus een compleet nieuwe vloer.
  • een bestaande woning gekocht of gehuurd. Zij zoeken een nieuwe vloer of willen graag een vloerrenovatie.
  • een vrije dag en willen graag vrijblijvend inspiratie bij ons komen opdoen.

Wat jouw reden ook is, je bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe vloer voor je hele woning. Maar ook als je slechts in 1 kamer een vloer wilt vervangen ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons uitgebreide assortiment vloeren bij Hilvarenbeek

Wij vinden het belangrijk dat je een vloer kiest waar je echt jarenlang veel plezier van hebt. Om die reden hebben we verschillende vloersoorten in ons assortiment. Hieronder vind je een korte beschrijving van de vloeren. Natuurlijk adviseren we je in onze vloerenwinkel bij Hilvarenbeek. Zo weet je zeker dat je bij Vloerenkamer altijd de perfecte vloeren in Hilvarenbeek krijgt.

Onze PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn er in vele soorten met variatie in kleuren, breedtes en dessins. Afhankelijk van jouw wensen en budget kunnen we eigenlijk altijd wel een mooie PVC-vloer adviseren. Bij Vloerenkamer vind je diverse A-merken in PVC zoals Floorlife, Quick-Step, Vivafloors, Douwes Dekker en Moduleo. Maar ook ons huismerk in PVC is geliefd en van een mooie kwaliteit.

Bekijk alle PVC vloeren

Mooie houten vloeren

Een houten vloer is een vloer die levenslang mee kan gaan. Het is daarom belangrijk een weloverwogen beslissing te nemen. Het is belangrijk dat de houten vloer echt past bij jouw stijl en woning. Daarom vind je bij Vloerenkamer houten vloeren in allerlei kleuren. Zoals wit, lichtbruin, warm bruin, donkerbruin, grijs en zelfs zwart. Houd je van smalle of juist heel brede planken? De breedtes in ons assortiment variëren enorm. Er zit dus altijd wel een houten vloer in Hilvarenbeek bij die bij jou past.

De houten vloer kan vervolgens in rechte banen maar ook in diverse patronen worden gelegd. Zoals visgraat of een Hongaarse punt. Onze houten multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in vele bewerkingen, zoals geschuurd, geschaafd of geborsteld. Ook de Raftwood houten vloeren zijn populair dankzij de hoge duurzaamheid van het hout. 

Ontdek onze houten vloeren

Prachtige tegelvloeren

Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitstralingen: natuursteen tegels, betonlook tegels, houtlook tegels, marmerlook tegels en decor tegels. Kies je een tegelvloer met grote tegels of juist een klein formaat? En wil je graag een donkere of lichte tegel? Er is zoveel keus dat het prettig is om de tegelvloeren bij Vloerenkamer op je gemak te bekijken en een keus te maken die echt bij jou past. 

Naar onze tegelvloeren

Laminaatvloeren in allerlei stijlen

Vaak zien we dat onze klanten voor hun benedenverdieping kiezen voor PVC, hout of tegels, maar op de bovenverdieping laminaat leggen. Wil jij dat ook? Bij ons vind je laminaat tegen scherpe prijzen van een hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat in jouw hele woning een vloer van Vloerenkamer ligt waar je veel plezier van hebt. Ook voor jouw laminaatvloer bieden we je daarom de beste kwaliteit.

Bekijk de vele laminaatvloeren

Waar liggen onze vloeren Hilvarenbeek op je te wachten?

Wil je weten hoe je precies bij onze vloerenspeciaalzaak kunt komen? Bekijk dan eenvoudig het kaartje hieronder. Ons adres is:

Industrieweg 9A
5688 DP Oirschot

vloeren Hilvarenbeek

In de omgeving

Bij Vloerenkamer kun je niet alleen terecht voor vloeren in Hilvarenbeek, maar ook als je vloeren wilt kopen voor andere plaatsen in de buurt:

Vloerenkamer biedt je meer dan alleen vloeren bij Hilvarenbeek

Natuurlijk zijn wij als vloerenspeciaalzaak vooral bezig met vloeren rond Hilvarenbeek verkopen. Maar we bieden je veel meer dan alleen nieuwe vloeren. Zoals:

  • tegels voor aan de muur
  • tips en/of hulp bij het leggen van vloeren
  • vloerrenovatie

Tegels

Onze keramische tegels passen perfect in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Veel mensen zoeken dan echter niet alleen een tegelvloer, maar ook tegels voor op de muur. Wil je jouw hele muur met tegels bekleden? Of alleen de onderste meter? De keuze is aan jou. 

Ook de soort tegels kies je natuurlijk helemaal zelf, maar wij geven je graag persoonlijk advies. Zo leer je de voor- en nadelen van onze tegels met betonlook, natuursteenlook, houtlook, marmerlook en metaallook kennen. Heb je liever een ander soort tegels aan de muur? Bekijk dan onze decortegels eens.

Vloerrenovatie

Misschien wil je tóch geen compleet nieuwe vloer, maar juist de huidige laten opknappen. Ook dat kan bij Vloerenkamer. Wij kunnen zowel een deel van de vloer opknappen als de volledige vloer voor je renoveren. Zo ziet jouw huidige vloer er weer als nieuw uit!

Lees meer over vloerrenovatie