Groot assortiment vloeren Oirschot

Voor iedere smaak, alle wensen, iedere kleur en bij elk interieur vind je bij Vloerenkamer de vloer waar je naar zoekt. Dé vloerenspecialist van Brabant biedt vloeren Oirschot aan van goede kwaliteit voor een bijzonder lage prijs aan.

Kwaliteitvloeren voor scherpe prijzen

De Vloerenkamer staat bekend om de ruime keuze aan kwaliteit vloeren. De vloeren zijn gemaakt van uitstekende materialen en worden vakkundig gelegd. Hierdoor kun je jarenlang en vaak zelfs levenslang genieten van jouw nieuwe vloer. Ons motto is altijd “veel vloer voor weinig”.

Vloeren Oirschot

De grootste vloerenspecialist van Oirschot

Dé vloerenspecialist van Brabant vind je in Oirschot. Bij ons vind je honderden soorten vloeren, allemaal uitgestald in de gigantische showroom. Dat betekent dat je voor alle soorten en maten vloeren in Oirschot bij ons terecht kunt om een nieuwe vloer te kopen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en houden van vloeren. Ze geven je dan ook graag hun deskundige advies.

Wil je alvast een voorselectie maken voordat je naar onze showroom komt? Of eerst wat inspiratie opdoen? Kijk dan eens rond in onze webshop. Hier staan alle vloeren opgesomd.

Ruim assortiment vloeren

Ons assortiment heeft vloeren in elke prijsklasse, verschillende materialen en verschillende kleuren. We helpen jou dan ook altijd de vloer te vinden die bij je past. Bij Vloerenkamer vind je heel veel vloeren van allerlei soorten. Je kunt bij ons terecht voor:

  • houten vloeren
  • PVC vloeren
  • laminaat
  • tegels

Jouw ideale houten vloer vinden?

In houten vloeren heb je volop keuze bij Vloerenkamer. Je vindt dus ook jouw ideale houten vloer bij ons. We bieden namelijk heel veel verschillende:

  • plankafmetingen: smal tot breed, kort tot lang
  • kleuren: wit, grijs, zwart of toch liever bruin?
  • bewerkingen
  • legpatronen: simpele rechte planken of liever een speciaal patroon, zoals Hongaarse punt of visgraat?

De kleur en bewerking bepalen samen de uitstraling van jouw houten vloer. Ga je voor een stoere, robuuste uitstraling met een donkerbruine, gerookte houten vloer? Of kies je liever een strakke, moderne look met een witte, geschuurde vloer? Er is voor ieder wat wils, dus ook voor jou.

Alle houten vloeren hebben gemeen dat ze ontzettend veel sfeer en gezelligheid aan jouw woning toevoegen. Meer dan elk ander soort vloer.

Topkwaliteit voor weinig geld

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een mooie vloer kan kopen. Daarom hebben we een heel uitgebreid assortiment. Dat bestaat uit topkwaliteit houten vloeren van diverse A-merken. Deze hoge kwaliteit betekent niet dat jouw nieuwe vloer heel duur wordt. We hebben namelijk verschillende prijsklassen. En regelmatig goede aanbiedingen. Zo kan echt iedereen een mooie vloer kopen - ook als je een klein budget hebt.

Ontdek de vele houten vloeren

PVC vloeren

Duurzame PVC vloeren zijn ontzettend populair. De PVC vloeren zijn duurzaam en beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs. Hierdoor zijn ze goed te combineren in elk interieur en zien we ze in veel moderne woningen. De PVC vloeren gaan ontzettend lang mee en zijn bijna geheel onderhoudsvrij. Daarnaast zijn PVC vloeren erg veelzijdig doordat ze in iedere ruimte gelegd kunnen worden.

Laminaat vloeren

Een praktische en slijtvaste vloer? Dan is een laminaatvloer een goede keuze. Deze vloeren hebben een toplaag van kunststof, zijn onderhoudsvrij en slijtvast. De laminaat vloeren lijken vaak erg op houten vloeren, maar zijn gemakkelijker in gebruik. Laminaat vloeren zijn erg voordelig en tevens geschikt voor de keuken en badkamer.

Tegelvloeren

Tot slot hebben we ook heel veel soorten tegelvloeren. Deze soort vloer wordt als één van de meeste moderne en strakke vloeren gezien. Met het leggen van tegelvloeren geef je een moderne uitstraling aan jouw woning. Een zeer populair product uit ons assortiment! 

Onze vloeren Oirschot online bekijken

Of kom langs in de mega showroom:

Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot