Vloeren Son gezocht?

Ga je binnenkort verhuizen in de omgeving van Son? Dan ben je vast op zoek naar mooie nieuwe vloeren in Son. Die vind je bij de grootste vloerenspeciaalzaak van Brabant: Vloerenkamer. Maar ook als jouw huidige woning aan een nieuwe vloer toe is, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Waarom nieuwe vloeren Son bij Vloerenkamer kopen?

Weet je al wat voor type en kleur vloer je wilt? Of heeft u nog geen idee? Bij Vloerenkamer helpen we je graag verder. We geven jou dan ook veel redenen om bij ons jouw nieuwe vloer in Son te kopen:

 • Grootste vloerenspecialist van Brabant
 • 600 m² showroom met meer dan 1.000 verschillende vloeren
 • Topkwaliteit merken voor zeer scherpe prijzen
 • Eerlijk advies
 • Bezorgen en leggen in Son, maar ook in de rest van Brabant
 • Premium garantie op je nieuwe vloer

Welke nieuwe vloer in Son wil je kopen?

Vloerenkamer geeft u een brede keuze aan diverse soorten vloeren. Zoals:

 • tegelvloeren
 • laminaat
 • PVC
 • houten vloeren

Voor elke situatie een handige vloer

Je wilt een nieuwe vloer kopen. Maar wat voor een? Voor je die keuze maakt, moet je eerst weten waar jouw nieuwe vloer aan moet voldoen. Zo kunnen tegels goed tegen vocht. Dat maakt tegelvloeren de beste keuze voor badkamers. Ook in de keuken kan er wel eens wat water op de grond vallen. Bijvoorbeeld tijdens het afdrogen. Maar tegen zo´n klein beetje vocht kunnen tegelvloeren en PVC-vloeren heel goed.

Voor de slaapkamers, woonkamer en overige ruimtes maakt de soort vloer ook een groot verschil. Wil je bijvoorbeeld vloerverwarming? Dat gaat goed samen met onze parketvloeren.

Zulke houten vloeren zien er prachtig uit. Maar je moet ze ook goed onderhouden. Heb je liever een vloer die weinig onderhoud nodig heeft? Dan is een PVC-vloer de juiste keuze. 

Heb je huisdieren? Zoals je weet maken honden en katten soms krassen in de vloer. Tips om dat te voorkomen lees je in ons blog over "de juiste vloer voor huisdieren kiezen"

Prachtige tegelvloeren in Son gezocht?

Sinds kort heeft Vloerenkamer prachtige tegelvloeren in het assortiment. Die kunnen goed tegen nattigheid en zijn dus handig in een badkamer. Maar ook in de keuken, woonkamer of bijkeuken staan tegelvloeren heel mooi. Bovendien kun je qua kleur en stijl alle kanten op. Wil je bijvoorbeeld kleine zwarte tegels of grote witte tegels? 

We hebben zelfs tegels in houtlook. Die zijn handig als je graag een houten vloer wilt, maar dat in bijvoorbeeld de badkamer niet aandurft. 

Ontdek alle tegelvloeren

Vloeren Son

Specialist in laminaatvloeren

Vloerenkamer is specialist in laminaatvloeren. Dat zijn vloeren die lijken op hout, maar veel makkelijker te onderhouden zijn. Dat is wel zo handig als je bijvoorbeeld huisdieren of kleine kinderen hebt. Die maken immers veel krassen op een houten vloer. Maar op laminaat kunnen ze bijna geen krassen maken. 

We hebben onder andere witte, lichtbruine en donkerbruine laminaatvloeren. Een deel daarvan hebben we zelfs standaard op voorraad. Heb je snel nieuwe vloeren in Son nodig? Kies dan een van de voorraadmodellen, want die kunnen we direct leveren. 

Bekijk alle laminaatvloeren

Of kies je voor gemakkelijke PVC-vloeren?

PVC-vloeren zijn gemakkelijk in gebruik. Niet zo gek dus dat de PVC-vloeren in ons assortiment erg geliefd zijn. Ze hebben een warme uitstraling, net als houten vloeren. Maar PVC hoef je nauwelijks te onderhouden. Wil je gebroken witte, lichtbruine, middelbruine of donkerbruine PVC-vloeren in Son kopen? Bekijk dan rustig onze PVC-vloeren. We hebben namelijk deze kleuren en nog heel veel meer teinten. 

Naar ons brede assortiment PVC-vloeren

Houten vloeren in Son en omgeving

Tot slot biedt Vloerenkamer jou ook prachtige houten vloeren in Son en in de omgeving. Bijvoorbeeld in Veghel en Vught. Onze A-merk houten vloeren zijn allemaal van eikenhout gemaakt. Dit hout is erg hard en daardoor ideaal als vloer. 

Ook vind je bij ons speciale houten vloeren, zoals de multiplank houten vloer. Een ander voorbeeld is de uitgebreide Raftwood vloerencollectie, een ongekend populaire vloer met een stoere en authentieke uitstraling.

Welke houten vloer voldoet aan jouw wensen?

Een van de grootste voordelen van een houten vloer: zo´n vloer is makkelijk in patronen te leggen en daardoor aan te passen naar jouw wensen en stijl. Wat dacht je van een dynamische visgraatvloer of een trendy Hongaarse punt?

Bij een houten vloer van Vloerenkamer heb je heel veel keuzes. Zo vind je altijd wel een vloer die voldoet aan jouw wensen:

 • legpatroon
 • kleur
 • dikte
 • type olie
 • in hoeverre je de vloer wilt laten schuren en schaven

Dat zijn veel keuzes, maar maak je geen zorgen. In onze showroom vind je voorbeelden van alle bewerkingen. Daardoor krijg je een duidelijk beeld van hoe alles er uit ziet. Bovendien lopen er veel medewerkers rond, die jouw vragen graag beantwoorden. Kom dus langs in onze showroom of bekijk alvast een deel van ons aanbod online.

Naar het online aanbod houten vloeren