Heel veel keuze uit vloeren Tilburg

Ben je op zoek naar een vloerenwinkel in de buurt van Tilburg? De Vloerenkamer biedt veel vloer voor weinig geld. Onze vloeren zijn van duurzaam materiaal en van hoogwaardige kwaliteit. 

Welke vloeren Tilburg zoek je?

In onze showroom bij Tilburg vind je een ruime collectie houten vloeren (multiplank), laminaatvloeren, PVC vloeren en tegelvloeren. Wat betreft de houten vloeren hebben we zowel lamelparket/mulitplank als massieve houten vloeren. Van elk materiaal hebben we diverse stijlen en kleuren. Zo is er altijd wel een vloer die bij jouw wensen en budget past.

Houten vloeren bij Tilburg

Vloerenkamer heeft haar vloerenwinkel gevestigd in Oirschot, dicht bij Tilburg, Boxtel, Den Bosch en Eindhoven. Wij hebben dan ook al zeer veel bezoekers uit Tilburg mogen verwelkomen in onze showroom. Nergens in Brabant vind je zoveel keus als bij ons.

Vaak zien we dat mensen op hun benedenverdieping kiezen voor een houten vloer en dan op de bovenverdieping een laminaat of PVC vloer leggen. Het is prettig dit allemaal bij één specialist te kunnen regelen. Uiteraard leggen we de vloer ook graag voor je, maar hebben we ook pakketten waarmee je zelf jouw nieuwe vloeren Tilburg kunt leggen.

Houten vloer in verschillende afmetingen en designs

Houten vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Dankzij ons veelzijdige assortiment is er altijd wel een houten vloer die bij jouw stijl en budget past. Je hebt namelijk heel veel keuze qua:

  • kleur
  • bewerkingen
  • afmetingen
  • legpatroon

Elke houten vloer heeft een basiskleur, die je met bewerkingen verder kan aanpassen. Bijvoorbeeld wit, wat met een bewerking als schuren nog witter lijkt. Of kies een donkerbruine kleur, die dankzij schuren heel robuust lijkt, maar door de bewerking ´gerookt´ juist heel oud en authentiek lijkt. Behalve wit en donkerbruin hebben we ook zwarte, grijze, warmbruine en lichtbruine houten vloeren bij Tilburg te koop.

Een houten vloer kan dus verschillende bewerkingen ondergaan en daarmee een totaal andere uitstraling krijgen. Denk hiervoor aan oliën, waxen, schuren en schaven. In onze showroom hebben we voorbeelden van alle bewerkingen zodat je echt heel goed kunt zien hoe een plank eruit ziet. 

Naast de verschillende bewerkingen hebben de planken ook verschillende afmetingen en kun je dus kiezen voor een smalle of bredere houten plank. Uiteraard kunnen we je ook adviseren over de manier van leggen. Zo kun je prachtige patroonvloeren laten leggen met een visgraatpatroon of Hongaarse punt.

Alles over houten vloeren

Vloeren Tilburg

Parketvloer of multiplank houten vloer Tilburg?

Er zijn twee typen houten vloeren Tilburg bij Vloerenkamer: parketvloer en multiplank. Onze parketvloeren zijn gemaakt van massief hout en geschikt voor vloerverwarming. Als je de parketvloer goed afwerkt met lak of olie kan parket zelfs in de keuken of badkamer geplaatst worden, waardoor je eenheid in jouw woning creëert. 

Multiplank is een relatief nieuw type vloer dat in korte tijd erg populair is geworden. De vloer is verkrijgbaar in heel veel bewerkingen en zelfs combinaties van bewerkingen, waardoor de vloer een unieke uitstraling krijgt. Multiplank vloeren hebben de uitstraling en kwaliteit van massieve vloeren, maar zijn eenvoudig zelf te leggen. Daarmee zijn ze een voordelig alternatief voor een massief houten vloer. 

Meer over massieve vloeren

Of liever PVC vloeren Tilburg?

Een PVC vloer heeft de uitstraling van een houten vloer, maar het gemak van een kunststofvloer. Deze fijne combinatie maakt een PVC vloer erg populair. 

Voordelen van een PVC vloer

  • waterbestendig
  • makkelijk schoon te maken
  • geluidsbestendig
  • slechts weinig onderhoud nodig.

Deze voordelen zijn handig als je bijvoorbeeld een nieuwe vloer voor je badkamer zoekt, dankzij je huisdieren vaak moet schoonmaken of gewoon een druk leven hebt.

Grote keuze bij dé vloerenspecialist van Brabant

Vloerenkamer dé vloerenspecialist van Brabant met een gigantisch assortiment. Je kunt bij ons kiezen uit een enorm aanbod aan kleuren, dessins en kwaliteitsvormen. We hebben PVC vloeren Tilburg van diverse A-merken voor je. Daardoor kies je bij ons altijd een PVC vloer die een leven lang mee gaat. 

Lees meer over onze PVC vloeren