bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Boxtel

Voor mooie, nieuwe vloeren Boxtel en omgeving gaat u naar de Vloerenkamer. Hier vindt u de mooiste houten vloeren, kunststof vloeren en laminaat vloeren. U krijgt altijd veel vloer voor weinig geld.

Sfeervolle houten vloeren Boxtel

Bent u op zoek naar kwaliteit houten vloeren Boxtel? Vloerenkamer heeft een ruim assortiment aan houten vloeren. Een houten vloer geeft uw woning een sfeervolle uitstraling en past bij elke stijl en interieur. Houten vloeren worden aangelegd in landelijke, moderne en klassieke woningen. Als vloerenspecialist bieden wij gegarandeerd een uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs.

>> Meer over houten vloeren

Trendy PVC vloeren

Tegenwoordig zien we steeds vaker PVC vloeren. Dit komt doordat PVC vloeren dezelfde uitstraling hebben als houten vloeren en ook hetzelfde aanvoelen. Toch is de toplaag gemaakt van kunststof en hiermee is het dan ook erg duurzaam en heeft het weinig onderhoud nodig. Het assortiment PVC vloeren is bij de Vloerenkamer erg divers. Voor PVC vloeren Boxtel kunt u dan ook het beste bij ons langskomen voor alle mogelijkheden en inspiratie.

>> Meer over PVC vloeren

Praktische laminaat vloeren

Een slijtvaste en praktische vloer, vindt u bij laminaat vloeren. Deze vloeren blijven erg lang mooi door de bovenlaag van kunststof. Daarnaast zijn deze vloeren vaak goedkoper doordat ze gemakkelijk zelf te leggen zijn. Bij Vloerenkamer vinden wij het erg belangrijk dat u veel keuze heeft uit laminaat vloeren. Wij bieden dan ook een ruim assortiment laminaat vloeren aan.

>> Meer over laminaat vloeren

De mooiste vloeren bij de Vloerenkamer

Wanneer u op zoek bent naar ontzettend mooie vloeren van uitstekende kwaliteit, kunt u uitstekend terecht bij Vloerenkamer. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit vloeren aan tegen een scherpe prijs. Vloerenkamer heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen, kleuren en mogelijkheden.

Ontdek onze aanbiedingen

Al onze vloeren zijn al zeer scherp geprijsd, maar worden nóg voordeliger door onze aanbiedingen! Bij onze aanbiedingen vindt u goedkope houten vloeren in voordelig lamelparket en multiplank vloeren. Kies voor een onbehandelde vloer, visgraat, geolied en nog veel meer. En het beste van alles is dat onze vloeren veelal direct uit voorraad leverbaar zijn! Zo zorgen wij voor een snelle levering en geniet u van de vloer, sneller dan u misschien voor ogen had gehouden. Vloerenkamer is hét adres voor een goedkope houten vloer.

Bekijk onze aanbiedingen

vloeren boxtel

Onderhoud vloeren Boxtel

Wij kunnen ook uw huidige vloer renoveren of onder handen nemen, wanneer deze niet meer als nieuw is. Uw vloer komt er dan weer stralend en als nieuw uit te zien. Dit is een stuk goedkoper dan een nieuwe vloer. Vaak heeft een vloer waterschade of schade door vuil opgelopen. Het is dan verstandig om regelmatig de vloer te laten onderhouden door deze bijvoorbeeld te schuren om deze in goede staat te behouden.

Kom eens langs!

Vloerenkamer nodigt u van harte uit om eens langs te komen in onze vloerenspeciaalzaak. Wij kunnen u hier adviseren over alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u in onze showroom een uitgebreid assortiment vinden aan verschillende soorten vloeren. Wij adviseren u hier graag over. Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, Brabant.

Contact

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?