bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Den Bosch

Vloeren Den Bosch, de mooiste houten vloeren!

De Vloerenkamer heeft niet alleen de mooiste houten vloeren, maar heeft ook kunststof vloeren met houtlook. Van modern tot klassiek, Vloeren Den Bosch, Boxtel, Eindhoven en Tilburg heeft een groot, kwalitatief hoogwaardig assortiment!

Vele opties!

Vloeren Den Bosch heeft een groot assortiment, voor elk wat wils dus! Wilt u een houten vloer, laminaat of misschien een PVC vloer? Kom eens langs en laat u adviseren.

Deze kunt u gemakkelijk online bij ons bestellen!

Bekijk onze webshop

vloeren den bosch

PVC vloeren Den Bosch

Bent u van plan om een nieuwe vloer te bestellen, maar weet u nog niet zeker wat voor type vloer u wilt? Overweeg dan eens een PVC vloer bij Vloerenkamer! PVC vloeren zijn de laatste jaren steeds meer in populariteit toegenomen. Dit komt door de duurzaamheid, uitstraling van hout, veel keuze, waterbestendigheid en het eenvoudig te combinneren met vloerverwarming. Daarnaast zijn er wel een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals het hebben van een egale ondergrond. Lees alles over PVC vloeren op onze website, of bekijk ons grote assortiment in onze webshop.

PVC vloeren bestellen

White wash laminaat bij u in huis? Dat kan!

Heeft u een landelijke inrichting of juist een strakke inrichting? In beide gevallen zou white wash laminaat mooi staan! White wash laminaat is veelzijdig en past in elk interieur.

Vloerenkamer in het kort

  • Grootste van Brabant
  • Ruim 600m2 showroom
  • Meer dan 1.000 verschilllende vloeren
  • Scherpe prijzen
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Topkwaliteit
  • Gratis parkeren

Vloerenwinkel Brabant

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?