bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Vloeren Eindhoven

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer voor uw woning in Eindhoven? Dan bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres! In onze ruime showroom kunt u in alle rust onze mooie kwaliteitsvloeren bekijken en wij bespreken graag alle mogelijkheden die er voor u zijn. Vloerenkamer heeft als uitgangspunt dat we u veel vloer voor weinig geld bieden. Ons assortiment is in alle prijsklassen zo groot dat we altijd een vloer vinden die past bij u! Een vloer zorgt voor de sfeer in uw woning. Bij Vloerenkamer hebben we houten vloeren in vele bewerkingen en kleurvariaties zodat we altijd een vloer vinden die past bij u.

  • Houten vloeren
  • Laminaat vloeren
  • PVC vloeren

Visgraat vloer

De nieuwe trend, eigenlijk terug van weggeweest, is de visgraatvloer. Deze vloeren zijn ook in diverse bewerkingen mogelijk en geven uw interieur een mooie uitstraling. Ook voor een visgraat vloer bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres.

Meer over visgraat vloeren

 

Vloeren Eindhoven

Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot, dus heel dichtbij Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Hierdoor weten veel mensen uit Eindhoven de weg naar Vloerenkamer te vinden voor een mooie houten vloer. Maar naast houten vloeren hebben wij ook een ruim assortiment PVC vloeren evenals laminaat, dat vaak uit voorraad leverbaar is.

Uw zoektocht naar houten vloeren Eindhoven begint dus in Oirschot waar u hartelijk welkom bent voor een bezoek aan onze showroom (gratis parkeren, dicht bij A2). De koffie en thee staan uiteraard voor u klaar en onze vloerenspecialist zal graag het aanbod aan u laten zien.

 Houten vloeren Eindhoven, kom naar de Vloerenkamer!

Volgt u ons al op social media?