bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Eindhoven

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer voor uw woning in Eindhoven? Dan bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres! In onze ruime showroom kunt u in alle rust onze mooie kwaliteitsvloeren bekijken en wij bespreken graag alle mogelijkheden die er voor u zijn.

Vloerenkamer heeft als uitgangspunt dat we u veel vloer voor weinig geld bieden. Ons assortiment is in alle prijsklassen zo groot dat we altijd een vloer vinden die past bij u! Een vloer zorgt voor de sfeer in uw woning. Bij Vloerenkamer hebben we houten vloeren in vele bewerkingen en kleurvariaties zodat we altijd een vloer vinden die past bij u.

Visgraat vloer

De nieuwe trend, eigenlijk terug van weggeweest, is de visgraatvloer. Deze vloeren zijn ook in diverse bewerkingen mogelijk en geven uw interieur een mooie uitstraling. Ook voor een visgraat vloer bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres.

Meer over visgraat vloeren

Laminaat vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die onderhoudsvrij is en van goede kwaliteit? Dan is een laminaat vloer iets voor u! Een laminaat vloer heeft een kunststof toplaag. Hierdoor zal deze vloer niet snel beschadigen en krasjes krijgen. Dit is erg handig wanneer u jonge kinderen of huisdieren heeft. Een laminaat vloer heeft de mooie en warme uitstraling van hout. Door de kunststof toplaag is er veel mogelijk qua dessin en kleur. Zo bestaan er laminaat vloeren met een koele ondertoon of een donkergrijze tot zwarte kleur. Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere vloer, kunt u terecht bij de Vloerenkamer voor een laminaat vloer. Bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Voor laminaat Eindhoven kunt u vrijblijvend langs komen in onze showroom voor alle mogelijkheden van laminaat. Een groot voordeel van laminaat vloeren is de prijs. De prijs voor een laminaat vloer zal u verrassen. Wij zeggen altijd "veel vloer voor weinig geld". Zeker wanneer u kijkt in onze laminaat outlet vindt u goedkope vloeren.

Meer over laminaat

Houten vloeren in Eindhoven

Houten vloeren geven elke ruimte een toegevoegde waarde. Het materiaal is sfeerverhogend en maakt een ruimte levend. Bij Vloerenkamer kunt u een nieuwe houten vloer kopen. Wij begrijpen als geen ander dat u jarenlang wilt genieten van uw nieuwe vloer. Daarom laten we u deskundig informeren door onze specialisten. Wellicht een klassieke houten vloer, of een unieke visgraatvloer. Bij Vloerenkamer hebben we een houten vloer voor elke stijl en budget. 

Een groot deel van onze houten vloeren zijn multiplank vloeren. Het grote voordeel van een multiplank vloer, is dat deze vloer in ontzettend veel bewerkingen en combinaties van bewerkingen beschikbaar is. Hiermee krijgt u een unieke uitstraling aan de vloer! 

Houten vloer bestellen

Vloeren Eindhoven

Vloerenkamer heeft haar vloerenwinkel gevestigd in Oirschot, dus heel dichtbij Eindhoven, TilburgDen Bosch, Boxtel. Hierdoor weten veel mensen uit Eindhoven de weg naar Vloerenkamer te vinden voor een mooie houten vloer. Maar naast houten vloeren hebben wij ook een ruim assortiment PVC vloeren evenals laminaat, dat vaak uit voorraad leverbaar is.

Uw zoektocht naar houten vloeren Eindhoven begint dus in Oirschot waar u hartelijk welkom bent voor een bezoek aan onze showroom (gratis parkeren, dicht bij A2). De koffie en thee staan uiteraard voor u klaar en onze vloerenspecialist zal graag het aanbod aan u laten zien.

 Houten vloeren Eindhoven, kom naar de Vloerenkamer!

vloeren eindhoven

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?