bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Hilvarenbeek

Op zoek naar de beste speciaalzaak voor uw nieuwe vloer in de regio Hilvarenbeek? U bent van harte welkom bij De Vloerenkamer in Oirschot, dichtbij Hilvarenbeek.

Wij kunnen ons voorstellen dat u voor uw nieuwe vloer veel keus wilt, gecombineerd met het advies van echte vakmensen. Bij Vloerenkamer is dat precies hetgeen u vindt. Onze ruime vloerenwinkel, de grootste van Brabant is opgedeeld in drie overzichtelijke ruimtes waar u alle ruimte heeft om de vloeren op uw gemak te bekijken. Vanuit Hilvarenbeek bent u in een kwartiertje tijd in Oirschot waar een kopje koffie of thee uiteraard graag vers voor u wordt gemaakt. Bij Vloerenkamer vindt u PVC vloeren, houten vloeren, tegelvloeren en laminaatvloeren. 

Tijdens onze openingstijden kunt u altijd binnenlopen, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken.

Weet u al welk type vloer u wilt of twijfelt u nog? Lees dan ons artikel met daarin 7 tips bij het kiezen van een nieuwe vloer.

 

Vloeren Hilvarenbeek

Hilvarenbeek en de omliggende regio kent diverse nieuwbouwprojecten. Heeft u op een nieuwbouwproject een woning gekocht, kom dan eens langs bij Vloerenkamer om samen met ons over uw nieuwe vloer na te denken. Heeft u een reeds bestaande woning gekocht of gehuurd? Ook dan bent u van harte welkom bij Vloerenkamer. U kunt uiteraard ook vrijblijvend inspiratie bij ons komen opdoen.

In de omgeving

Hilvarenbeek ligt dicht bij Oirschot, maar ook bij:

Schaft u bij Vloerenkamer uw nieuwe vloer aan, dan verzorgen wij ook graag het leggen van de vloer. Ook trappen kunnen wij leggen of renoveren.

 

Wij vinden het belangrijk dat u een vloer kiest waar u echt jarenlang veel plezier van hebt. Om die reden hebben we verschillende vloersoorten in ons assortiment. Hieronder een korte beschrijving van de vloeren waarbij we u natuurlijk in onze vloerenwinkel bij Hilvarenbeek graag uitgebreid adviseren.

 

PVC vloeren

PVC vloeren zijn er in vele soorten met variatie in kleuren, breedtes en dessins. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen we eigenlijk altijd wel een mooie PVC vloer adviseren. Bij Vloerenkamer vindt u diverse A-merken in PVC zoals Floorlife, Quick-Step, Vivafloors, Douwes Dekker en Moduleo. Maar ook ons huismerk in PVC is geliefd en van een mooie kwaliteit. >> Bekijk alle PVC vloeren

Houten Vloeren

Een houten vloer is een vloer die levenslang mee kan gaan. Het is daarom belangrijk een weloverwogen beslissing te nemen. Het is belangrijk dat de houten vloer echt past bij uw stijl en woning. De houten vloer kan vervolgens in rechte banen maar ook in diverse patronen worden gelegd zoals visgraat of een Hongaarse punt. Onze houten multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in vele bewerkingen, zoals geschuurd, geschaafd of geborsteld. Ook de Raftwood houten vloeren zijn populair dankzij het unieke verhaal achter deze vloeren en de hoge duurzaamheid van het hout. 

Tegelvloeren

Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitstralingen: natuursteen tegels, betonlook tegels, houtlook tegels, marmerlook tegels en decor tegels. Kiest u een tegelvloer met grote tegels of juist een klein formaat. En wilt u graag een donkere of lichte tegel? Er is zoveel keus dat het prettig is om de tegelvloeren bij Vloerenkamer op uw gemak te bekijken en een keus te maken die echt bij u past. 

Laminaatvloeren

Vaak zien we dat onze klanten voor hun woning beneden kiezen voor PVC, hout of tegels en de bovenverdieping met laminaat leggen. Bij ons vindt u laminaat tegen scherpe prijzen van een hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat in uw hele woning een vloer van Vloerenkamer ligt waar u veel plezier van heeft. Ook voor uw laminaatvloer bieden we u daarom de beste kwaliteit.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?