bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Hilvarenbeek

Op zoek naar de beste speciaalzaak voor uw nieuwe vloer in de regio Hilvarenbeek? U bent van harte welkom bij De Vloerenkamer in Oirschot, dichtbij Hilvarenbeek.

Wij kunnen ons voorstellen dat u voor uw nieuwe vloer veel keus wilt, gecombineerd met het advies van echte vakmensen. Bij Vloerenkamer is dat precies wat u vindt. Onze ruime vloerenwinkel is namelijk de grootste van Brabant. De showroom is opgedeeld in drie overzichtelijke ruimtes waar u alle ruimte heeft om de vloeren op uw gemak te bekijken. Dat zijn:

  • tegelvloeren
  • laminaat
  • PVC
  • houten vloeren

En het mooiste is: vanuit Hilvarenbeek bent u in een kwartiertje tijd in onze vloerenspeciaalzaak. Komt u binnenkort langs? We zetten alvast een kop koffie en/of thee voor u klaar! Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon binnenlopen, maar u kunt ook een afspraak maken.

Weet u al welk type vloer u wilt of twijfelt u nog? Lees dan ons artikel met daarin 7 tips bij het kiezen van een nieuwe vloer.

Ontdek onze openingstijden 

Vloeren Hilvarenbeek

Bent u op zoek naar vloeren in Hilvarenbeek? Wij verwelkomen dagelijks veel mensen uit Hilvarenbeek en omstreken in onze showroom. Onze klanten hebben bijvoorbeeld:

  • een woning van een nieuwbouwproject gekocht. Zij zoeken dus een compleet nieuwe vloer.
  • een bestaande woning gekocht of gehuurd. Zij zoeken een nieuwe vloer of willen graag een vloerrenovatie.
  • een vrije dag en willen graag vrijblijvend inspiratie bij ons komen opdoen.

Wat uw reden ook is, u bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van een nieuwe vloer voor uw hele woning. Maar ook als u slechts in 1 kamer een vloer wilt vervangen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u niet perse op zoek naar een nieuwe vloer, maar wilt u gewoon wat inspiratie opdoen? Ook dan kunt u gerust onze vele vloeren komen bekijken en voelen. 

Vloerenkamer biedt u meer dan alleen vloeren bij Hilvarenbeek

Natuurlijk zijn wij als vloerenspeciaalzaak vooral bezig met vloeren rond Hilvarenbeek verkopen. Maar we bieden u veel meer dan alleen nieuwe vloeren. Zoals:

  • tegels voor aan de muur
  • tips en/of hulp bij het leggen van vloeren
  • vloerrenovatie

Tegels

Onze keramische tegels passen perfect in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. Veel mensen zoeken dan echter niet alleen een tegelvloer, maar ook tegels voor op de muur. Wilt u uw hele muur met tegels bekleden? Of alleen de onderste meter? De keuze is aan u. 

Ook de soort tegels kiest u natuurlijk helemaal zelf, maar wij geven u graag persoonlijk advies. Zo leert u de voor- en nadelen van onze tegels met betonlook, natuursteenlook, houtlook, marmerlook en metaallook kennen. Heeft u liever een ander soort tegels aan de muur? Bekijk dan onze decortegels eens.

Vloer leggen?

Als u een vloer heeft gekocht, moet die natuurlijk nog in uw woning worden gelegd. Gaat u dit zelf doen of kiest u voor een professional? In beide gevallen denkt Vloerenkamer met u mee. Zo hebben we allerlei tips om zelf vloeren te leggen voor u verzameld. Maar we werken ook samen met veel specialisten in de regio Hilvarenbeek, die bij u thuis de vloer komen leggen.

Vloerrenovatie

Misschien wilt u tóch geen compleet nieuwe vloer, maar juist de huidige laten opknappen. Ook dat kan bij Vloerenkamer. Wij kunnen zowel een deel van de vloer opknappen als de volledige vloer voor u renoveren. Zo ziet uw huidige vloer er weer als nieuw uit!

Lees meer over vloerrenovatie

Waar liggen onze vloeren Hilvarenbeek op u te wachten?

Wilt u weten hoe u precies bij onze vloerenspeciaalzaak kunt komen? Bekijk dan eenvoudig het kaartje hieronder. Ons adres is:

Industrieweg 9A
5688 DP Oirschot

In de omgeving

Bij Vloerenkamer kunt u niet alleen terecht voor vloeren in Hilvarenbeek, maar ook als u vloeren wilt kopen voor andere plaatsen in de buurt:

Ons uitgebreide assortiment vloeren bij Hilvarenbeek

Wij vinden het belangrijk dat u een vloer kiest waar u echt jarenlang veel plezier van hebt. Om die reden hebben we verschillende vloersoorten in ons assortiment. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de vloeren. Natuurlijk adviseren we u in onze vloerenwinkel bij Hilvarenbeek. Zo weet u zeker dat u bij Vloerenkamer altijd de voor u perfecte vloeren in Hilvarenbeek krijgt.

Onze PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn er in vele soorten met variatie in kleuren, breedtes en dessins. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen we eigenlijk altijd wel een mooie PVC-vloer adviseren. Bij Vloerenkamer vindt u diverse A-merken in PVC zoals Floorlife, Quick-Step, Vivafloors, Douwes Dekker en Moduleo. Maar ook ons huismerk in PVC is geliefd en van een mooie kwaliteit.

Bekijk alle PVC vloeren

Mooie houten Vloeren

Een houten vloer is een vloer die levenslang mee kan gaan. Het is daarom belangrijk een weloverwogen beslissing te nemen. Het is belangrijk dat de houten vloer echt past bij uw stijl en woning. De houten vloer kan vervolgens in rechte banen maar ook in diverse patronen worden gelegd zoals visgraat of een Hongaarse punt. Onze houten multiplank vloeren zijn verkrijgbaar in vele bewerkingen, zoals geschuurd, geschaafd of geborsteld. Ook de Raftwood houten vloeren zijn populair dankzij het unieke verhaal achter deze vloeren en de hoge duurzaamheid van het hout. 

Ontdek onze houten vloeren

Prachtige tegelvloeren

Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitstralingen: natuursteen tegels, betonlook tegels, houtlook tegels, marmerlook tegels en decor tegels. Kiest u een tegelvloer met grote tegels of juist een klein formaat. En wilt u graag een donkere of lichte tegel? Er is zoveel keus dat het prettig is om de tegelvloeren bij Vloerenkamer op uw gemak te bekijken en een keus te maken die echt bij u past. 

Naar onze tegelvloeren

Laminaatvloeren in allerlei stijlen

Vaak zien we dat onze klanten voor hun benedenverdieping kiezen voor PVC, hout of tegels, maar op de bovenverdieping laminaat leggen. Wilt u dat ook? Bij ons vindt u laminaat tegen scherpe prijzen van een hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat in uw hele woning een vloer van Vloerenkamer ligt waar u veel plezier van heeft. Ook voor uw laminaatvloer bieden we u daarom de beste kwaliteit.

Bekijk de vele laminaatvloeren

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?