bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Oirschot

Voor iedere smaak, alle wensen, iedere kleur en bij elk interieur vindt u bij Vloerenkamer de vloer waar u naar zoekt. Dé vloerenspecialist van Brabant biedt vloeren Oirschot aan van goede kwaliteit voor een bijzonder lage prijs aan.

Kwaliteit vloeren voor scherpe prijzen

De Vloerenkamer staat bekend om de ruime keuze aan kwaliteit vloeren. De vloeren zijn gemaakt van uitstekende materialen en worden vakkundig gelegd. Hierdoor kunt u jarenlang en vaak zelfs levenslang genieten van uw nieuwe vloer. Ons motto is altijd “veel vloer voor weinig”. Naast de gewone scherpe prijzen bieden wij ook nog budget vloeren aan. Deze vloeren zijn extra goedkoop doordat u ze gemakkelijk zelf kunt leggen. De mooie vloeren zijn daarnaast nog niet behandeld en daardoor extra voordelig. Bekijk de budget vloeren Oirschot bij Vloerenkamer.

Vloeren Oirschot

Vloeren Oirschot

Dé vloerenspecialist van Brabant vindt u in Oirschot. Voor alle soorten en maten vloeren Oirschot kunt u bij Vloerenkamer terecht voor nieuwe vloer kopen. Door de jarenlange ervaring en de liefde voor vloeren, staan onze medewerkers graag voor u klaar. Wij kunnen u adviseren en inspireren in onze vloerenwinkel in Oirschot. We zien u graag snel!

Ruim assortiment vloeren

Ons assortiment heeft vloeren in elke prijsklasse, verschillende materialen en verschillende kleuren. We helpen u dan ook altijd de vloer te vinden die bij u past. Bij Vloerenkamer vindt u houten vloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren.

Houten vloeren

In houten vloeren heeft u volop keuze bij Vloerenkamer. Van verschillende designs, breedtes, diktes tot kleuren. Alle houten vloeren hebben gemeen dat ze ontzettend veel sfeer en gezelligheid aan een woning brengen. Meer dan elk ander soort vloer. De houten vloeren van Vloerenkamer zijn beschikbaar in verschillende prijsklasse en allen van uitstekende kwaliteit.

PVC vloeren

Duurzame PVC vloeren zijn ontzettend populair en trendy. De PVC vloeren zijn ontzettend duurzaam en zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs. Hierdoor zijn ze goed te combineren in elk interieur en ziet u ze in veel moderne woningen. De PVC vloeren gaan ontzettend lang mee en zijn bijna geheel onderhoudsvrij. Daarnaast zijn PVC vloeren erg veelzijdig doordat ze in iedere ruimte gelegd kunnen worden.

Laminaat vloeren

Een praktische en slijtvaste vloer? Dan is een laminaatvloer een goede keuze. Deze vloeren hebben een toplaag van kunststof, zijn onderhoudsvrij en slijtvast. De laminaat vloeren lijken vaak erg op houten vloeren, maar zijn gemakkelijker in gebruik. Laminaat vloeren zijn erg voordelig en tevens geschikt voor de keuken en badkamer.

Tegelvloeren

En als laatst; tegelvloeren. Deze soort vloer wordt als één van de meeste moderne en strakke vloeren gezien. Met het leggen van tegelvloeren geeft u een moderne uitstraling aan uw woning. Een zeer populair product uit ons assortiment! 

Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot
 
0499 - 57 22 24
info@vloerenkamer.nl

Webshop

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?