bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Son

Gaat u binnenkort verhuizen in de omgeving van Son? Dan bent u vast op zoek naar mooie nieuwe vloeren in Son. Die vindt u bij de grootste vloerenspeciaalzaak van Brabant: Vloerenkamer. Maar ook als uw huidige woning aan een nieuwe vloer toe is, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Waarom nieuwe vloeren Son bij Vloerenkamer kopen?

Weet u al wat voor type en kleur vloer u wilt? Of heeft u nog geen idee? Bij Vloerenkamer helpen we u graag verder. We geven u dan ook veel redenen om bij ons uw nieuwe vloer in Son te kopen:

  • Grootste vloerenspecialist van Brabant
  • 600 m² showroom met meer dan 1.000 verschillende vloeren
  • Topkwaliteit merken voor zeer scherpe prijzen
  • Eerlijk advies
  • Bezorgen en leggen in Son, maar ook in de rest van Brabant
  • Premium garantie op uw nieuwe vloer

Welke nieuwe vloer in Son wilt u kopen?

Vloerenkamer geeft u een brede keuze aan diverse soorten vloeren. Zoals:

  • tegelvloeren
  • laminaat
  • PVC
  • houten vloeren

Voor elke situatie een handige vloer

U wilt een nieuwe vloer kopen. Maar wat voor een? Voor u die keuze maakt, moet u eerst weten waar uw nieuwe vloer aan moet voldoen. Zo kunnen tegels goed tegen vocht. Dat maakt tegelvloeren de beste keuze voor badkamers. Ook in de keuken kan er wel eens wat water op de grond vallen. Bijvoorbeeld tijdens het afdrogen. Maar tegen zo´n klein beetje vocht kunnen tegelvloeren en PVC-vloeren heel goed.

Voor de slaapkamers, woonkamer en overige ruimtes maakt de soort vloer ook een groot verschil. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming? Dat gaat goed samen met onze parketvloeren.

Zulke houten vloeren zien er prachtig uit. Maar u moet ze ook goed onderhouden. Heeft u liever een vloer die weinig onderhoud nodig heeft? Dan is een PVC-vloer de juiste keuze. 

Heeft u huisdieren? Zoals u weet maken honden en katten soms krassen in de vloer. Tips om dat te voorkomen leest u in ons blog over "de juiste vloer voor huisdieren kiezen"

Prachtige tegelvloeren in Son gezocht?

Sinds kort heeft Vloerenkamer prachtige tegelvloeren in het assortiment. Die kunnen goed tegen nattigheid en zijn dus handig in een badkamer. Maar ook in de keuken, woonkamer of bijkeuken staan tegelvloeren heel mooi. Bovendien kunt u qua kleur en stijl alle kanten op. Wilt u bijvoorbeeld kleine zwarte tegels of grote witte tegels? 

We hebben zelfs tegels in houtlook. Die zijn handig als u graag een houten vloer wilt, maar dat in bijvoorbeeld de badkamer niet aandurft. 

Ontdek alle tegelvloeren

Badkamervloer tegels vloeren Son

Specialist in laminaatvloeren

Vloerenkamer is specialist in laminaatvloeren. Dat zijn vloeren die lijken op hout, maar veel makkelijker te onderhouden zijn. Dat is wel zo handig als u bijvoorbeeld huisdieren of kleine kinderen heeft. Die maken immers veel krassen op een houten vloer. Maar op laminaat kunnen ze bijna geen krassen maken. 

We hebben onder andere witte, lichtbruine en donkerbruine laminaatvloeren. Een deel daarvan hebben we zelfs standaard op voorraad. Heeft u snel nieuwe vloeren in Son nodig? Kies dan een van de voorraadmodellen, want die kunnen we direct leveren. 

Bekijk alle laminaatvloeren

Of kiest u voor gemakkelijke PVC-vloeren?

PVC-vloeren zijn gemakkelijk in gebruik. Niet zo gek dus dat de PVC-vloeren in ons assortiment erg geliefd zijn. Ze hebben een warme uitstraling, net als houten vloeren. Maar PVC hoeft u nauwelijks te onderhouden. Wilt u gebroken witte, lichtbruine, middelbruine of donkerbruine PVC-vloeren in Son kopen? Bekijk dan rustig onze PVC-vloeren. We hebben namelijk deze kleuren en nog heel veel meer teinten. 

Naar ons brede assortiment PVC-vloeren

Houten vloeren in Son en omgeving

Tot slot biedt Vloerenkamer u ook prachtige houten vloeren in Son en in de omgeving. Bijvoorbeeld in Veghel en Vught. Onze A-merk houten vloeren zijn allemaal van eikenhout gemaakt. Dit hout is erg hard en daardoor ideaal als vloer. Vrijwel alle vloerenmakers gebruiken dan ook eikenhout. 

Bij een houten vloer van Vloerenkamer heeft u niet alleen de keuze uit de kleur en de dikte, maar ook het type olie, wax, schuren en schaven. Dat zijn veel keuzes, maar maakt u zich geen zorgen. In onze showroom vindt u voorbeelden van alle bewerkingen. Daardoor krijgt u een duidelijk beeld van hoe alles er uit ziet. Bovendien lopen er veel medewerkers rond, die uw vragen graag beantwoorden. Kom dus langs in onze showroom of bekijk alvast een deel van ons aanbod online.

Naar het online aanbod houten vloeren

 

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?