bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Tilburg

Vloeren Tilburg biedt hoge kwaliteit vloeren aan!

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in de buurt van Tilburg? De Vloerenkamer biedt veel vloer voor weinig geld. Onze vloeren zijn van duurzaam materiaal en van hoogwaardige kwaliteit. In onze showroom vindt u een ruime collectie houten vloeren (multiplank), laminaatvloeren, PVC vloeren en tegelvloeren

Vloeren in Tilburg van Vloerenkamer

Houten vloeren in de buurt van Tilburg

Vloerenkamer heeft haar vloerenwinkel gevestigd in Oirschot, dicht bij Tilburg, Boxtel, Den Bosch en Eindhoven. Wij hebben dan ook al zeer veel bezoekers uit Tilburg mogen verwelkomen in onze showroom. Nergens in Brabant vindt u zoveel keus als bij ons, want naast de houten vloeren hebben wij ook PVC en laminaatvloeren in de showroom. Vaak zien we dat mensen beneden kiezen voor een houten vloer en dan boven een laminaat of PVC vloer leggen. Het is prettig dit allemaal bij één specialist te kunnen regelen. Uiteraard leggen we de vloer ook graag voor u, maar hebben we ook pakketten waarmee u dit zelf kunt doen.

Bereken uw route

Houten vloer in verschillende afmetingen en designs

Vloerenkamer, in de omgeving van Tilburg, heeft een groot assortiment aan vloeren. De perfecte vloer voor u zit er dus zeker tussen!

Een houten vloer kan verschillende bewerkingen ondergaan en daarmee een totaal andere uitstraling krijgen. Denk hiervoor aan oliën, waxen, schuren en schaven. In onze showroom hebben we voorbeelden van alle bewerkingen zodat u echt heel goed kunt zien hoe een plank eruit ziet. Uiteraard hebben wij ook houten vloeren met een whitewash of greywash kleur die zorgen voor een mooie uitstraling in uw interieur. Naast de verschillende bewerkingen hebben de planken ook verschillende afmetingen en kunt u dus kiezen voor een smalle of bredere houten plank. Uiteraard kunnen we u ook adviseren over de manier van leggen, er zijn prachtige patronen voor houten vloeren die we u graag laten zien.

Raftwood vloeren

Momenteel zijn ook de Raftwood vloeren zeer geliefd. Deze vloeren zijn bijzonder duurzaam, gemaakt van oude spoorbielzen. Deze hebben een unieke bewerking gehad en u heeft hiermee dan ook echt een vloer met een verhaal. Raftwood vloeren koopt u natuurlijk bij de Vloerenkamer.

Vloerenkamer

De specialisten van Vloerenkamer helpen u graag bij het kiezen van een vloer die echt bij u past. We letten daarbij op diverse aandachtspunten, zoals het gebruik van de vloer en de grootte van de ruimte. Van belang is natuurlijk ook het budget dat u heeft voor de nieuwe houten vloer. Ons motto is Meer vloer voor minder geld en we streven er dan ook naar voor elk budget een passende vloer aan te kunnen bieden.

Bestel meteen uw nieuwe vloer

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?