bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren van Douwes Dekker

Het uitkiezen van een nieuwe vloer is een hele klus. U zoekt natuurlijk een vloer die past bij de uitstraling van uw woning. De vloer is vaak het meest bepalend voor uw woning. Een vloer met een karakter die bij u past, vindt u bij de vloeren van Douwes Dekker.

Karaktervolle vloeren

Bij het ontwerpen van de vloeren van Douwes Dekker is er gekeken naar de karaktereigenschappen van de eindgebruikers. Doordat de vloer bepalend is voor uw woning, is het belangrijk dat de vloer bij u past. De laminaatvloeren en PVC-vloeren creëren een goed gevoel in huis en zijn gemakkelijk te onderhouden. Zelfs na meer dan 20 jaar weet Douwes Dekker u nog te verassen met kwaliteit vloeren en prachtige designs.

Moderne laminaatvloeren

De vloeren van Douwes Dekker van laminaat worden met de modernste druktechnieken gemaakt. De designs lijken daardoor sprekend op natuurhout. Daarnaast biedt Douwes Dekker veel verschillende designs, kleuren, formaten en diktes aan. De vloeren zijn ook erg gemakkelijk te onderhouden, zijn watervast, krasvast, slijtvast en geluidsarm. De vloeren zijn vooral gekenmerkt door de authentieke stijl en de karaktervolle ontwerpen.

Assortiment laminaatvloeren Douwes Dekker

Stijlvolle PVC-vloeren

De PVC-vloeren van Douwes Dekker zijn erg stijlvol. De vloeren zijn erg modern en bestaan uit twee varianten. Een versie dat ‘zwevend’ wordt gelegd en een versie dat verlijmd wordt. De PVC vloeren van Douwes Dekker voelen erg behaaglijk en warm aan. Veel vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van natuurhout en steen. Andere vloeren zijn juist erg modern door bijzondere en unieke designs. 

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Tevens zijn de vloeren zeer waterbestendig. Qua design kunt u kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten.

Assortiment PVC vloeren Douwes Dekker

Vloeren van Douwes Dekker

Vloeren van Douwes Dekker bij Vloerenkamer

Tussen de vloeren van Douwes Dekker zit er altijd eentje die bij u past. Kom eens langs in de vloerenspeciaalzaak van Vloerenkamer in Oirschot. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan PVC-vloeren en laminaatvloeren van Douwes Dekker. Onze ervaren medewerkers kunnen u hier alles over vertellen. We zien u graag terug bij Vloerenkamer!

Contact

Bekijk ook:

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?