bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren van Floorlife

Bent u op zoek naar vloer die net even anders is? Een vloer die onderscheidend en verrassend is met een warme en stijlvolle uitstraling. Van de bijzondere vloeren van Floorlife heeft u jarenlang plezier.

Verrassende vloeren van Floorlife

De vloeren van Floorlife zijn van goede kwaliteit en worden verkocht tegen een eerlijke prijs. De vloeren worden steeds vernieuwd en passen dan ook bij de laatste trends op het gebied van vloeren. De vloeren zijn duurzaam en hebben vele toepassingsmogelijkheden. De diverse ontwerpen zorgen ervoor dat u altijd kan vinden wat u zoekt. Laat u dus zeker verrassen door de vloeren van Floorlife.

Natuurgetrouwe PVC vloeren

De PVC-vloeren van Floorlife zijn erg natuurgetrouw. De designs zijn bijna niet te onderscheiden van natuurhout en hebben dan ook de warme en sfeervolle uitstraling van hout. De PVC-vloeren voelen ook aan als houten vloeren. De vloeren van Floorlife zijn wel erg eenvoudig in onderhoud. Dat is vooral erg fijn wanneer u kinderen of huisdieren in huis heeft lopen.

Bekijk hier ons assortiment

Trendy laminaatvloeren

De laminaatvloeren van Floorlife zijn ontworpen volgends de laatste trends, maar vervelen nooit. De vloeren zijn erg mooi én blijven erg mooi. U kunt jarenlang genieten van unieke designs, maar ook van klassieke ontwerpen. De laminaatvloeren lijken erg op natuurhout. Laminaat vloeren van Floorlife zijn alleen veel eenvoudiger in onderhoud en kunnen goed tegen een stootje. De laminaatvloeren zijn erg divers. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld een beton look vloer, maar ook een vloer dat lijkt om donker eikenhout.

Bekijk hier ons assortiment

Vloeren van floorlife

Uw nieuwe vloer bij Vloerenkamer

De vloeren van Floorlife kunt u vinden bij Vloerenkamer. Wij zijn een vloerenspeciaalzaak die u graag helpt bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Onze ervaren werknemers adviseren u graag over alle mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Oirschot.

Contact

Bekijk ook:

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?