bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren van Quick-Step

Een nieuwe vloer is de basis van ieder interieur. Met de vloeren van Quick-Step kunt u verschillende sferen en karakters creëren in uw woning. Quick-Step biedt voor iedereen een vloer naar smaak door het uitgebreide assortiment en de hoogwaardige kwaliteit vloeren.

Kwaliteit vloeren van Quick-Step

Voor welke kamer u ook een nieuwe vloer zoekt, er bestaat een grote kans dat u deze bij Quick-Step vindt. De laminaat en PVC vloeren van Quick-Step bieden veel opties. Van planken, tegels, modern, authentiek en breed of smal, het bevindt zich allemaal in het assortiment van Quick-Step. Door de hoogwaardige kwaliteit en de jarenlange ervaring is Quick-Step een toonaangevend vloerbekledingsmerk. De vloeren gaan dan ook jarenlang mee en blijven mooi.

Prachtige laminaatvloeren

De laminaatvloeren van Quick-Step zijn erg gewild vanwege de praktische voordelen en de mooie uitstraling. De vloeren lijken net echt, maar zijn gemaakt van een decorlaag met een slijtbestendige bovenlaag. Hierdoor lijkt het net echt hout, maar geniet u van de praktische voordelen van kunststof. De laminaatvloeren van Quick-Step zijn erg onderhoudsvriendelijk, krasbestendig, schokbestendig, duurzaam, waterbestendig en geluidsabsorberend. Bij Vloerenkamer vindt u een groot assortiment laminaatvloeren van Quick-Step.

Assortiment Quick-Step laminaatvloeren

Indrukwekkende PVC vloeren

Geef uw woning extra veel karakter met de unieke PVC vloeren van Quick-Step. De PVC vloeren hebben een natuurlijk uitzicht en gevoel van hout. Toch geniet u van de praktische voordelen van vinyltegels. PVC vloeren hebben levensechte details en mooie structuren waardoor ze echt aanvoelen als hout. De vloeren blijven dankzij de beschermende toplaag jarenlang mooi. Bij Vloerenkamer vindt u een groot assortiment PVC vloeren van Quick-Step.

Assortiment Quick-Step PVC-vloeren

Vloeren van Quick-Step
Quick-Step vloeren bij Vloerenkamer

Ontdek de PVC-vloeren en laminaatvloeren van Quick-Step bij Vloerenkamer. Dé vloerenspecialist van Brabant, gelegen in Oirschot. Hier vindt u een ruim assortiment aan Quick-Step vloeren.

Contact

Bekijk ook:

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?