bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloeren Veghel

Bent u bezig met uw zoektocht naar een nieuwe vloer in Veghel en omgeving? De vloer is de basis van uw woning. Het bepaalt vaak de beleving in huis. Voor een nieuwe vloer zijn tal van mogelijkheden. Een vloer vinden die past bij het interieur, uw woningstijl en uw leefstijl is dan ook hele klus. Bij Vloerenkamer vindt u vloeren in Veghel voor elke smaak, stijl en budget.

Waar moet uw vloer aan voldoen?

De eerste stap in het uitzoeken van een nieuwe vloer is het bedenken van de voorwaarden waar uw nieuwe vloer aan moet voldoen. Waar in uw woning komt de vloer? Wilt u vloerverwarming? Heeft u huisdieren of kinderen? Hoe vaak wilt u onderhoud uitvoeren aan uw vloer? Wanner u bijvoorbeeld kinderen heeft en u niet graag veel onderhoud wilt uitvoeren, is een PVC vloer perfect voor u. Met deze onderhoudsvriendelijke vloer kunt u alle kanten op. Wilt u een authentieke vloer in uw woonkamer en vindt u het geen probleem om regelmatig de vloer te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor een prachtige houten vloer. We denken uiteraard met u mee bij het kiezen van de juiste vloer voor u!

Moderne of klassieke vloer

Welke vloer u ook ziet, er is een grote kans dat u deze bij Vloerenkamer vindt. Met meer dan 1.000 verschillende soorten vloeren, is er altijd een vloer die bij u past. Van moderne tot klassieke vloeren, tegen scherpe prijzen vindt u deze bij Vloerenkamer. Bij ons kunt u terecht voor allerlei vloeren in Veghel en omgeving. Bijvoorbeeld een klassieke krakende houten vloer of juist zeer moderne marmerlook tegels.vloeren veghel

Waarom gaat u naar Vloerenkamer?

  • 600m2 Showroom
  • 1.000 verschillende vloeren
  • Zeer scherpe prijzen
  • Eerlijk advies
  • Topkwaliteit merken
  • Grootste vloerenspecialist van Brabant
  • Centraal gelegen showroom
  • Bezorgen en leggen in heel Nederland
  • Premium garantie

Houten vloeren in Veghel en omgeving

Wilt u graag een houten vloer in uw woning? Niets gaat boven het gevoel en de uitstaling van een echte, natuurlijke houten vloer. Een houten vloer is bij ons beschikbaar tegen zeer scherpe prijzen. Bij een houten vloer heeft u niet alleen de keuze uit de kleur en de dikte, maar ook het type olie, wax, schuren en schaven. Bij Vloerenkamer hebben we van alle bewerkingen voorbeelden. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de nieuwe vloer in uw woning. Door de keuze uit de verschillende bewerkingen, vindt u een vloer die past bij de vloer die u voor ogen heeft. Wij adviseren u hier uiteraard ook over.

Houten vloeren uitzoeken

PVC Vloerenspecialist

Wilt u graag een gebruiksvriendelijke vloer die in iedere ruimte past? Dan is een PVC vloer iets voor u. Dit type vloer is in de afgelopen jaren erg populair geworden. Dit komt door de enorme keuze in soort, type en afwerking van de vloeren. Een PVC vloer kunt u vinden in een tegellook, betonlook, houtlook of visgraatlook. We werken met hoogwaardige kwaliteit vloeren die bijna niet te onderscheiden zijn van echt houten-, beton- of tegelvloeren. Ook kunt u de PVC vloeren vinden in diverse prijsklassen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

PVC Vloer uitzoeken

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn nog altijd erg geliefd. Dit komt doordat deze scherp geprijsde vloeren onderhoudsvrij zijn door de kunststof toplaag. Wanneer u jonge kinderen of huisdieren heeft, is dit ideaal. Ook bij de laminaat vloeren heeft u bij Vloerenkamer een enorme keuze qua kleur en dessin. In ons assortiment laminaat vloeren in Veghel vindt u bijzondere vloeren, maar ook trendy vloeren van nu. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment en onze prijzen. Wij hebben ook een laminaat outlet waardoor u veel vloer krijgt voor weinig geld.

Laminaat vloer uitzoeken

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?