bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloerenspeciaalzaak

Of u nou op zoek bent naar een mooie houten vloer, laminaat of PVC vloer, bij de Vloerenkamer kunt u altijd terecht. Onze vloerenspeciaalzaak is gevestigd in Oirschot. Met ons grote assortiment en onze ruime showroom kunt u zeker de vloer vinden waarnaar u op zoek bent. Van massieve eikenhouten vloeren tot moderne multiplank vloeren, maar ook PVC-vloeren en laminaat zijn bij ons ruimschoots vertegenwoordigd.

Houten vloeren

De Vloerenkamer heeft houten vloeren die bij elk interieur én elke portemonnee passen. Al onze vloeren zijn van topkwaliteit, maar wel betaalbaar en worden perfect gelegd. Het leggen van houten planken is naast een rechte vloer in veel patronen mogelijk.

Multiplank vloeren

Heeft u onze multiplank vloeren al ontdekt? Deze geliefde planken hebben een massieve bovenlaag, maar werken minder en blijven hierdoor lang mooi. Multiplank vloeren zijn ook makkelijk zelf te leggen.

Wist u dat wij specialist zijn op het gebied van multiplank vloeren? Wanneer u op zoek bent naar een prachtige multiplank vloer kunt u dus het beste terecht bij Vloerenkamer. Doordat de multiplank vloeren nog vrij nieuw zijn, heeft u wellicht vragen over deze vloer. Wij hebben een ruim assortiment multiplank vloeren en kunnen u door onze ervaring en kennis een betrouwbaar vloeradvies geven. Het grootste voordeel van een multiplank vloer is dat het de uitstraling en kwaliteit heeft van een massief houten vloer, maar veel minder werking heeft. 

Meer over Multiplanken

Laminaat

Wanneer u op zoek bent naar een praktische vloer die lang mooi blijft, is laminaat echt iets voor u. Laminaat vloeren hebben weinig onderhoud nodig en blijven jaren mooi. Het is daarnaast ook nog eens zeer eenvoudig te leggen! Met verschillende merken laminaat (o.a. Quickstep, Beautifloor en Hoomline), zit er vast iets voor u tussen! Meer over Laminaat

PVC vloeren

Niets gaat boven het gemakt van kunststof. Echter geeft een houten of stenen vloer vaak net meer sfeer in huis dan een eenzijdig kleurtje dat doet. Vandaar dat de PVC vloeren perfect zijn. Deze kunststof vloeren zien eruit als houten of stenen vloeren, maar zijn van kunststof. De bovenlaag is hard en tegenwoordig zijn de authentieke details van hout en steen perfect uitgevoerd in een PVC vloer. Meer over PVC-vloeren

Tegelvloeren

Kiest u voor modern en strak, dan kiest u voor een tegelvloer. Deze soort vloeren zijn zeer modern en hebben een eigentijdse look. Hierdoor zal de vloer niet snel vervelen, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe tegelvloer. Bestel nu bij de Vloerenkamer! 

Patroonvloeren

Veel van onze klanten willen graag een visgraatvloer in huis. Dit patroon past dan ook in zowel moderne woningen als in authentieke woningen. Het is een tijdloze en klassieke vloer. Meer over visgraatvloeren. Naast visgraatvloeren leggen we bij Vloerenkamer ook andere patroonvloeren. Wij leggen bijvoorbeeld regelmatig een chique Versailles vloer of een moderne Hongaarse punt vloer. 

Vloerenspeciaalzaak

Vloerenspeciaalzaak de Vloerenkamer

Voor dé vloerenwinkel van Brabant gaat u naar de Vloerenkamer.

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl

Neem contact op

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Overige tijden: bel eerst even voor een afspraak

Bekijk alvast onze showroom impressie of lees ons blog voor inspiratie en kom naar onze vloerenspeciaalzaak

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?