Dé vloerenspeciaalzaak van Nederland

Of je nou op zoek bent naar een mooie houten vloer, laminaat of PVC vloer, bij de Vloerenkamer kun je altijd terecht. Onze vloerenspeciaalzaak is gevestigd in Oirschot. Met ons grote assortiment en onze ruime showroom kun je zeker de vloer vinden waar je naar zoekt.

Vloerenspeciaalzaak met mega assortiment

Onze Vloerenspeciaalzaak heeft een groot assortiment A-merken. Daarnaast hebben we ook een eigen huismerk. Voor alle vloeren geldt dat ze een hoge kwaliteit hebben. Maar wees gerust, dat betekent niet dat onze vloeren duur zijn. In tegendeel juist, want bij onze vloerenspeciaalzaak krijg je veel vloer voor weinig geld. Je kan kiezen voor:

 • houten vloeren
 • laminaat
 • PVC-vloeren
 • tegelvloeren en -muren

Heel veel keuze uit houten vloeren

Vloerenkamer is de grootste vloerenwinkel van Brabant. We zijn ooit begonnen als verkoper van houten vloeren en dat zie je nog steeds terug. Bij ons heb je namelijk heel veel keuze uit houten vloeren. Wij bieden jou houten vloeren die bij elk interieur én elke portemonnee passen. Bijvoorbeeld een witte vloer voor een modern interieur of een donkerbruine vloer voor een landelijke inrichting - de keuze is aan jou. 

Voor ieder wat wils, dus wat kies jij?

Houten vloeren zijn er in heel veel kleuren, bewerkingen en formaten. Dankzij ons veelzijdige assortiment is er voor ieder wat wils. De vraag is dus niet óf je bij ons jouw droomvloer vindt, maar welke jij kiest.

Je zult niet elke houten vloer mooi vinden. En niet elke houten vloer past bij jouw meubels. Waar je op moet letten? Dat zijn de volgende punten:

 • afmetingen van de planken
 • kleur
 • bewerking
 • legpatroon

Smalle planken hebben een heel andere uitstraling dan brede. Bovendien vind je in ons assortiment houten planken van verschillende lengtes. Zo heb je al veel keuze. En weet je eenmaal welke afmetingen je wilt, dan kun je nog uit diverse kleuren kiezen. Ga je voor een traditionele houten vloer in lichte, warme of donkere teint? Of kies je voor een moderne witte vloer? We hebben zelfs enkele grijze en zwarte houten vloeren in onze vloerenspeciaalzaak.

Ook de bewerking is belangrijk. Zo heeft een gerookte vloer een oude uitstraling, terwijl een onbewerkte vloer eerder een stoer, robuust gevoel geeft. Bij Vloerenkamer vind je allerlei bewerkingen. Kom je er niet uit? Neem dan online contact op of vraag onze specialisten in de winkel.

Ontdek onze houten vloeren

Een leven lang

Onze houten vloeren gaan een leven lang mee. Ze zijn namelijk allemaal door topmerken gemaakt. Zij gebruiken Europees eikenhout van hoge kwaliteit en maken hier hun houten vloeren van. Al deze vloeren zijn zowel online als in de showroom te bekijken. Benieuwd naar het verhaal achter deze merken? In de showroom vertellen we je graag meer over hun visie en kenmerken. Wij werken samen met de volgende A-merken:

 • Nature Floors
 • Hollandsche Vloeren
 • Lamett
 • Raftwood
 • Multiplank

Vloerenspeciaalzaak Vloerenkamer

Jouw houten vloer laten leggen

Al onze houten vloeren worden perfect gelegd door onze eigen specialisten. Er komt dan een professionele installateur die jouw vloer vakkundig legt. Dit kan door heel Nederland en België. Er is wel één voorwaarde: de ruimte waarin de vloer komt, moet helemaal leeg zijn. 

Wil je de vloer laten leggen in rechte planken of ga je liever voor een van de vele patronen? De installateurs van onze vloerenspeciaalzaak zijn gewend aan visgraatvloeren, Hongaarse punten en enkele andere populaire patronen. Wil je bijvoorbeeld een visgraatvloer? Dat is dus geen probleem!

Tip: ga voor patroonvloeren

Veel van onze klanten willen graag een visgraatvloer in huis. Dit patroon past dan ook in zowel moderne woningen als in authentieke woningen. Het is een tijdloze en klassieke vloer. Naast visgraatvloeren leggen we bij Vloerenkamer ook andere patroonvloeren. Wij leggen bijvoorbeeld regelmatig een chique Versailles vloer of een moderne Hongaarse punt vloer. 

Laminaat: de praktische vloer

Wanneer je op zoek bent naar een praktische vloer die lang mooi blijft, is laminaat echt iets voor jou. Laminaat vloeren hebben weinig onderhoud nodig en blijven jaren mooi. Het is daarnaast ook nog eens zeer eenvoudig te leggen. Met verschillende merken laminaat (o.a. Quickstep, Beautifloor en Hoomline) zit er vast iets voor jou tussen. 

Meer over laminaat

PVC vloeren in diverse looks

Niets gaat boven het gemakt van kunststof. Echter geeft een houten of stenen vloer vaak net meer sfeer in huis dan een eenzijdig kleurtje dat doet. Vandaar dat de PVC vloeren perfect zijn. Deze kunststof vloeren zien eruit als houten of stenen vloeren, maar zijn van kunststof. De bovenlaag is hard en tegenwoordig zijn de authentieke details van hout en steen perfect uitgevoerd in een PVC vloer. 

Meer over PVC-vloeren

Moderne look met tegelvloeren

Kies je voor modern en strak, dan kies je voor een tegelvloer. Deze soort vloeren zijn zeer modern en hebben een eigentijdse look. Hierdoor zal de vloer niet snel vervelen, waardoor je jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe tegelvloer. En denk je dat tegelvloeren alleen in badkamers thuishoren? Dat is alllang verleden tijd, want er zijn ook genoeg kantoorruimtes en keukens met prachtige tegelvloeren.

Bekijk onze tegelvloeren

Kom naar onze vloerenspeciaalzaak

Voor dé vloerenwinkel van Brabant ga je naar de Vloerenkamer.

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 – 57 22 24 
E-mail: info@vloerenkamer.nl