bezoek onze showroom
kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Vloerenwinkel Brabant

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in Brabant? Bij de Vloerenkamer vindt u niet alleen hoogstaande kwaliteit vloer, maar ook tegen een voordelige prijs. Wij bieden een groot assortiment houten vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren aan. 

Houten vloeren

Een houten vloer kopen geeft net even meer gezelligheid en charme aan een woning. Houten vloeren staan dan ook bekend om de sfeervolle uitstraling. Bij Vloerenkamer kunt u terecht voor een groot assortiment vloeren. Hierdoor vinden wij altijd een vloer die bij uw smaak, portemonnee en interieur past.  De houten vloeren kunnen wij gemakkelijk voor u leggen en behandelen. Bij onze vloerenwinkel Brabant kunt u een kijkje nemen in ons assortiment. Wij geven u graag advies over de houten vloeren en inspireren u in onze showroom.

Assortiment

Laminaat vloeren

Wilt u graag een vloer met minder onderhoud en slijtvast? Dan raden wij u een laminaat vloer aan. Laminaat vloeren zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook erg praktisch. In onze vloerenwinkel Brabant kunt u ontzettend veel variatie vinden in het assortiment laminaat vloeren. Hier kunnen wij u helpen met het vinden van een kleur, afwerking en merk die bij u past.

Assortiment

PVC vloeren

De PVC vloeren zijn de laatste jaren erg populair. De PVC vloeren zijn niet alleen hip, maar ook duurzaam. Onze vloeren voldoen ruim aan de voorwaarden van de Duitse DIBT norm, de strengste van Europa. Deze vloeren voelen aan als echt hout en zijn er in ontzettend veel variaties. Bij de Vloerenkamer kunt u terecht voor vele mogelijkheden PVC vloeren. Kom eens bij onze vloerenwinkel Brabant langs om de vloeren te bekijken en te voelen. 

Assortiment

Houten vloeren specialist

Vloerenkamer is specialist op het gebied van houten vloeren. Zeker wanneer het gaat om Multiplank vloeren, kunt u bij ons terecht. Ook voor de andere soorten houten vloeren als eikenhouten massieve vloeren, Raftwood, Lamett, Hollandsche, Patroonvloeren en Budgetvloeren is Vloerenkamer toonaangevend. Wij hebben veel ervaring in huis, een passieve voor houten vloeren en bieden een ontzettend ruim assortiment aan. Hierdoor kunnen we u altijd helpen met de perfecte houten vloer die u zoekt.

Voordelen van onze vloerenwinkel

Bij de vloerenwinkel van Vloerenkamer kunt u de vloeren bekijken. Daarnaast kunt u de verschillende vloeren voelen en bewonderen. Wij geven u graag advies en informatie over de vloeren. Wij kunnen u ook helpen bij andere materialen die u nodig heeft bij de aanschaf en het leggen van uw nieuwe vloer. In onze vloerenwinkel vindt u:

  • topkwaliteit voor scherpe prijzen
  • deskundig en eerlijk advies
  • verschillende stijlen
  • veel verschillende vloeren en mogelijkheden
  • kunnen u ook informeren over vloerverwarming en laag temperatuur vloerverwarming

 Showroom

Vloerenwinkel Brabant

Wij nodigen u graag uit bij ons in de vloerenwinkel Brabant. Wij hebben de koffie klaar staan en ervaren personeel die met u meedenkt en u graag advies en informatie geeft over de vele mogelijkheden. In ons 600 m² showroom kunt u goed inspiratie op doen en onze ervaren medewerkers u laten adviseren. Wij zijn dé vloerenwinkel Brabant en specialist op het gebied van mooie vloeren leggen. U kunt ons op onderstaand adres bezoeken.

Vloerenkamer
Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot

Contact

Vloerenwinkel Brabant

Multiplank houten vloer

De multiplank houten vloer is een bijzonder populaire vloer in ons assortiment. Deze vloer heeft minder werking dan andere houten vloeren door de toplaag die eroverheen zit. Wanneer u op zoek bent naar een vloerenwinkel Brabant voor multiplank vloeren, kunt u het best bij ons terecht. Wij zijn specialist in multiplank vloeren en geven u graag meer informatie over deze mooie vloeren. In onze showroom kunt u zien dat de vloeren zowel een knusse als moderne uitstraling hebben en van goede kwaliteit zijn. 

Volgt u ons al op social media?