bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Toegevoegde producten
Totaal (0 Producten)
€ 0,00
Verzendkosten
€ 6,95
Totaal
€ 6,95

Vloerrenovatie

Is uw oude houten vloer verwaarloosd of beschadigd? Uw bestaande houten vloer kan meestal prima worden opgeknapt. Want renovatie van een houten vloer is altijd de moeite waard.

Een vloer volledig renoveren is een flinke klus. Houten vloeren maar ook houten parketvloeren, zullen na verloop van tijd steeds meer hun originele uiterlijk verliezen, waarbij de afwerklaag er ietwat dof en versleten uit kan gaan zien. Als het probleem niet meer op te lossen is, dient de houten vloer of de parketvloer geschuurd te worden. Nadat de hele vloer geschuurd is, wordt de houten vloer vervolgens bewerkt met olie. Een houten vloer schuren is precisiewerk, er wordt een minuscuul laagje van de bovenkant van de plank afgeschuurd. De meeste houten parketvloeren kunnen meerdere malen geschuurd worden.

Vloerrenovatie na beschadigingen

Een vloer raakt ontzettend snel beschadigd. De meeste beschadigingen komen door:

  • Vocht en droogte
  • Vuil, stof en zand
  • Verschuiven van meubels
  • Waterschade

Vloeronderhoud na de vloerrenovatie

Na de renovatie van een houten vloer is het van belang dat deze goed wordt onderhouden. Hierdoor blijft de vloer weer voor een lange periode mooi. U kunt de vloer op verschillende manieren onderhouden.

Dagelijks onderhoud

Voor het dagelijks onderhoud adviseren wij om regelmatig te stofzuigen of te vegen. 

Wekelijks onderhoud

Wanneer u de vloer wekelijks gaat dweilen, raden we aan om dit te doen met Olie Verfrissen. Dit is een speciale onderhoudsolie voor houten vloeren.

Maandelijks onderhoud

Om de kleur van het hout mooi te houden, raden we aan om minimaal één keer per maand, op alleen de loopgedeeltes, de vloer in te wrijven met Kleurbehoud. 

Alle onderhoudsproducten voor uw vloer zijn voordelig te verkrijgen via onze webshop

Vloerrenovatie door de Vloerenkamer

Advies op maat

Eén van onze specialistische vakmensen kijkt graag met u mee en geeft een advies op maat voor uw houten vloer. Een houten vloer schuren of renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs helemaal opnieuw leggen, dat kan en natuurlijk wel precies zoals u het wilt hebben. Met alleen de houten vloer schuren en opnieuw in de olie zetten krijgt u al een verrassend effect.

Neem voor vrijblijvend advies en informatie over renovatie contact met ons op via 0499 – 57 22 24 of info@vloerenkamer.nl.

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?