bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Vloertegels Eindhoven

Vloertegels Eindhoven nodig? 

Op zoek naar nieuwe vloertegels in de omgeving van Eindhoven? De Vloerenkamer heeft onlangs het assortiment uitgebreid met keramische tegels. U kunt bij ons terecht voor onder andere natuursteen tegels, betonlook tegels en houtlook tegels.  In onze showroom in Oirschot, dichtbij Eindhoven, bieden wij u verschillende soorten vloertegels aan in alle soorten, maten en kleuren.

Direct alle vloertegels bekijken

Een vloertegel kiezen is lastiger dan gedacht

Vindt u het lastig om de juiste vloertegel te kiezen en komt u uit de regio Eindhoven?

Schroom dan niet en bezoek onze showroom en vraag ons om deskundig advies. Wij helpen u natuurlijk uitermate graag om een vloertegel te kiezen die past bij uw stijl, smaak en in uw woning! In onze showroom hebben wij veel modellen zodat u een goed beeld krijgt van de vloertegels.

Op zoek naar een specifieke vloertegel? De Vloerenkamer levert vrijwel elk merk

Heeft u een specifieke vloertegel in gedachten of bent u ergens op naar zoek? Wij hebben een erg groot en uitgebreid assortiment aan vloertegels. Deze bieden wij uiteraard aan tegen scherpe prijzen, zoals u van ons gewend bent!

Daarnaast leggen wij de vloer bij u thuis en kunt u voor het onderhoud van uw vloertegels bij ons terecht voor onderhoudsproducten.

Ook voor renovatie kunt u bij ons terecht want is uw vloer verouderd en kunnen de vloertegels wel een upgrade gebruiken dan bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres! De Vloerenkamer heeft deskundige adviseurs die u hierin goed kunnen helpen.

Vloertegels Eindhoven

Al vanaf € 15,- per m2 kan de Vloerenkamer uw vloer behandelen. Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht met daarin alle gegevens van uw vloer. Wij nemen contact met u op.

Woont u in de omgeving van Eindhoven? Bezoek ons en neem direct een kijkje in onze enorme showroom!

Welke vloertegel past bij mij?

In onze showroom, gelegen in de omgeving van Eindhoven, kunnen wij u alles vertellen over de verschillende vloertegels. Hieronder beschrijven wij de voordelen van de verschillende soorten vloertegels.

De keramische vloertegels

Keramische vloertegels zijn eenvoudig schoon te maken en behouden hun kleur, ook na meerdere jaren.

Wij selecteren voor keramische tegels alleen hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen schoonmaakmiddelen. Overige kenmerken van keramische vloertegels zijn:

 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Niet glad;
 • Schadebestendig;
 • Kostenbesparend.

De natuursteen vloertegels

De natuursteen vloertegels die wij leveren zijn heel mooi vormgegeven en verkrijgbaar in allerlei soorten. Daarnaast heeft iedere natuursteen vloertegel een excentrieke eigenschap. Dit komt omdat het een steen is die uit natuur afkomstig is. Met een natuursteen vloertegel kiest u dan ook voor duurzaamheid en klasse.

Een bijkomend voordeel is dat de stenen die hun oorsprong vinden in de natuur erg lang meegaan. Dit is kostentechnisch ook interessant om mee te nemen in uw overweging. Overige kenmerken van natuursteen vloertegels zijn:

 • Geschikt voor binnenin en buiten uw woning;
 • Kunnen tegen hitte;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Geven uw woning meer ambiance.

De betonlook vloertegels

Betonlook vloertegels lijken op betontegels maar verschillen wel degelijk van elkaar. Eén overeenkomst hebben ze wel en dat is dat beide vloertegels lang meegaan. 

Hierdoor zijn de tegels, net zoals de natuursteen vloertegels, kostentechnisch interessant.

De betonlook vloertegels hebben andere kenmerken dan normale betonvloertegels, zoals dat:

 • De vloertegels minder gewicht hebben;
 • De vloertegels makkelijk te leggen zijn;
 • De tegels makkelijk te vervangen zijn;
 • De betonlook vloertegels ook hitte vasthouden.

Houtlook vloertegels

Onze houtlook vloertegels lijken net echt hout! De vloertegels zijn prachtig vormgegeven en passen in het interieur in en rondom uw woning. Kenmerken van deze houtlook tegels zijn:

 • Dat u hier weinig omkijken naar heeft;
 • Dat de vloertegels schadebestendig zijn;
 • Dat de vloertegels niet glad zijn.

U kunt de keramische, natuur, beton en houtlook vloertegels natuurlijk met eigen ogen aanschouwen in onze showroom in de omgeving van Eindhoven!

De vloertegels Eindhoven met eigen ogen zien? Bezoek onze showroom!

Een vloertegel online bekijken of in het echt? Het is altijd toch net iets anders. Als u op zoek bent naar een nieuwe vloertegel of wilt u uw vloertegel alsnog in onze showroom bekijken voordat u het laat leggen? 

U bent van harte welkom! Vanuit Eindhoven bent u snel bij onze 600 vierkante meter showroom in Oirschot.

Onze showroom is erg ruim, overzichtelijk en voornamelijk licht in gericht. Waarom? Op deze manier bieden wij onze bezoekers een goed beeld van alle aanwezige mogelijkheden. Onze vloerenspecialisten staan u altijd te woord voor iedere vraag.

De Vloerenkamer besteedt veel aandacht aan advies en service. Bovendien bieden wij:

 • Scherpe prijzen;
 • Topkwaliteit;
 • Gratis parkeren;
 • Meer dan 1.000 verschillende vloeren;
 • Makkelijk bereikbare locatie in de omgeving van Eindhoven.

Onze showroom kunt u bezoeken in Oirschot aan de Industrieweg 9a.

Ook kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 0499 – 57 22 24 of u kunt ons mailen op het mailadres: info@vloerenkamer.nl.

Samengevat: bij Vloerenkamer krijg u veel vloer voor weinig!

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?