bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Houten Vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer? Ontdek dan het uitgebreide assortiment houten vloeren bij Vloerenkamer. U kunt onze vloeren online bestellen, maar uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze ruime showroom in Oirschot. Hier vindt u extra grote stalen van alle houten vloeren en krijgt u dus een goed beeld van de vloeren. Ook kunt u hier persoonlijk met onze specialisten praten voor een goed advies. Wij helpen u graag!

Een nieuwe houten vloer kopen

Het kopen van een nieuwe houten vloer is een grote beslissing en wij begrijpen dat u vele jaren wilt genieten van een mooie vloer. Laat u daarom deskundig informeren door onze specialisten zodat u de vloer kiest die echt bij u past.

In ons assortiment vindt u de mooiste houten vloeren in vele breedtes, kleuren en designs. Kiest u voor een klassieke houten vloer of juist een stoere Raftwood vloer? De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een vloer die past bij uw stijl en budget. Speciaal voor de kleine portemonnee hebben we regelmatig aanbiedingen. 

Voordelige houten vloeren

Onze merken in houten vloeren:

 • Huiscollectie

 • Hoomline
 • Lamett vloeren

 • Hollandsche vloeren
 • Dutch Floors

 • Raftwood vloeren

Onze soorten houten vloeren:

 • Planchette

 • Lamel Parket

 • Supermix
 • Multiplank vloeren

 • Massieve vloeren

Onze houten vloeren zijn bijzonder mooi om als visgraatvloer of andere patroonvloer te laten leggen. Ook zijn de houten vloeren geschikt voor vloerverwarming of -koeling.

Multiplank vloeren

Een groot deel van onze houten vloeren zijn multiplank vloeren. Dit type vloer is erg populair en verkrijgbaar in heel veel bewerkingen en zelfs combinaties van bewerkingen die zorgen voor een unieke uitstraling aan de vloer.  Meer informatie over multiplank.

Vraag hier een passende offerte op maat aan. 

Sorteringen houten vloer

Hout is er in diverse sorteringen. De sortering bepaald mede de uitstraling van de vloer. De sortering wil zeggen het aantal noesten wat een plank bevat. 

De sorteringen zoals wij die bij de Vloerenkamer kennen hebben we hieronder beschreven. 

Prime sortering: Geen noest aanwezig

1-bis sortering: Noesten zijn maximaal ongeveer 18 mm. / Spint is niet toegestaan;

Rustiek A: Noesten zijn maximaal ongeveer 35 mm. / Spint is niet toegestaan;

Rustiek AB: Noesten zijn maximaal ongeveer 70 mm. / Minimaal spint toegestaan;

Rustiek BC: Onbeperkte noesten. Alles is mogelijk. / Randje spint is toegestaan.

Houten vloeren blijven een natuurproduct. Hierdoor kunnen de noesten wat afwijken van bovenstaande. Verschillen in kleur en structuur kunnen voorkomen en horen bij een natuurproduct. De monsters en afbeeldingen in de winkel en op onze website geven een indruk van de vloer. Het kan zijn dat deze niet helemaal overeenkomen met de kleur en structuur van een grotere oppervlakte. Het is een indicatie. 

 

Vloerenkamer


Disclaimer | Privacyverklaring

Houten vloeren

Openingstijden

ZONDAG MAANDAG DINSDAG
TOT VRIJDAG
ZATERDAG

Wij zijn PEFC gecertificeerd

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

3w Media