bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Carcassone collectie

Origineel verouderde parketvloer met een stoere look.

De Carcassonne collectie is in de “look unfinished” afwerking absoluut het neusje van de zalm. Deze origineel verouderde parketvloer krijgt dankzij de authentieke zaaggroeven een stoere look. Planken worden verzaagd van oude Europese eiken stammen - sommigen wel meer dan 120 jaar oud. Uitsluitend de hogere stukken van de bomen worden gebruikt omwille van het aantal vertakkingen en de mooie knoesten die dit met zich meebrengt.

De eiken toplagen worden in open lucht gedroogd met een natuurlijke verwering tot gevolg. Hierdoor krijgen de noesten en scheuren nog meer karakter. Alle planken in deze collectie zijn spint vrij.

De houtselectie bevat mooie verweerde noesten en scheuren die de collectie een exclusieve, rustieke uitstraling geven. Het oppervlak wordt afgewerkt met een bijzondere olie voor een optimale bescherming.

Vloerenkamer


Disclaimer | Privacyverklaring

Houten vloeren

Openingstijden

ZONDAG MAANDAG DINSDAG
TOT VRIJDAG
ZATERDAG

 

 

Wij zijn PEFC gecertificeerd

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

3w Media