bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Toegevoegde producten
Totaal (0 Producten)
€ 0,00
Verzendkosten
€ 6,95
Totaal
€ 6,95

Houten Vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer? Ontdek dan het uitgebreide assortiment houten vloeren bij Vloerenkamer. U kunt onze vloeren online bestellen, maar uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze ruime showroom in Oirschot. Hier vindt u extra grote stalen van alle houten vloeren en krijgt u dus een goed beeld van de vloeren.

Een nieuwe houten vloer kopen

Het kopen van een nieuwe houten vloer is een grote beslissing en wij begrijpen dat u vele jaren wilt genieten van een mooie vloer. Laat u daarom deskundig informeren door onze specialisten zodat u de vloer kiest die echt bij u past.

In ons assortiment vindt u de mooiste houten vloeren in vele breedtes, kleuren en designs. Kiest u voor een klassieke houten vloer of juist een stoere Raftwood vloer? De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een vloer die past bij uw stijl en budget.

Onze houten vloeren zijn bijzonder mooi om als visgraatvloer of andere patroonvloer te laten leggen. Ook zijn de houten vloeren geschikt voor vloerverwarming of -koeling.

Multiplank vloeren

Een groot deel van onze houten vloeren zijn multiplank vloeren. Dit type vloer is erg populair en verkrijgbaar in heel veel bewerkingen en zelfs combinaties van bewerkingen die zorgen voor een unieke uitstraling aan de vloer.  Meer informatie over multiplank.

Vraag hier een passende offerte op maat aan. 

Vloerenkamer


Disclaimer | Privacyverklaring

Houten vloeren

Openingstijden

ZONDAG MAANDAG DINSDAG
TOT VRIJDAG
ZATERDAG

Wij zijn PEFC gecertificeerd

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

3w Media