bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Raftwood Vloeren

De Raftwood houten vloeren zijn erg populair en een nieuwe trend in de wereld van houten vloeren. De basis van deze stoere, duurzame vloeren bestaat uit oude spoorbielzen die een unieke behandeling krijgen. 

Veel verschillende Raftwood vloeren

De Raftwood Collectie bij Vloerenkamer bestaat uit 11 prachtige vloersoorten waar wij bijzonder trots op zijn.

Een nieuwe kleurencollectie houten vloeren, is de Patina Collectie bij Vloerenkamer. Tevens mooie houten vloeren met een verweerde uitstraling. Er zijn 7 uitvoeringen/kleuren bij de Vloerenkamer verkrijgbaar.

Raftwood Houten Vloer Kopen

De uitzonderlijke robuuste en natuurlijke uitstraling van de Raftwood vloeren wordt gerealiseerd door de authentieke wijze waarop deze geproduceerd worden. De vloeren zijn opgebouwd uit 12 mm berken multiplex met een 4 mm toplaag. De toplagen worden bewust niet uitgesorteerd zodat van een "sortering" geen sprake is.

Met een vloer uit de Raftwood Collectie haalt u altijd unieke vloer in huis.

Patina Houten Vloer Kopen

Een nieuwe kleurencollectie houten vloeren: de PATINA Collectie. Patina betekent eigenlijk dat een item door verwering een bepaalde 'doorleefde' laag heeft gekregen. Dit noemen we een zogenoemde patinalaag.
 
De houten vloeren zijn ontstaan door bepaalde beitsen te combineren met diverse ondergronden. En zo zijn er verschillende diepe kleuren verkrijgbaar. De vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik en tevens eenvoudig in onderhoud.  

Vloerenkamer


Disclaimer | Privacyverklaring

Houten vloeren

Openingstijden

ZONDAG MAANDAG DINSDAG
TOT VRIJDAG
ZATERDAG

 

 

Wij zijn PEFC gecertificeerd

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

3w Media