bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Laminaat Vloeren

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe laminaatvloer bent u bij Vloerenkamer aan het juiste adres. Laminaat vloeren van verschillende merken in diverse kleuren en allerlei maten. De Vloerenkamer levert maatwerk!

Laminaat vloeren van diverse topmerken

In ons assortiment vindt u een mooie huiscollectie laminaatvloeren. Dat zijn scherpgeprijsde vloeren van hoge kwaliteit. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een laminaatvloer van een echt topmerk, zaols:

  • Hoomline
  • Quick-Step
  • Floorlife
  • Douwes Dekker
  • Beautifloor

Wilt u graag een mooie laminaat vloer, maar bent u bang dat dit veel te duur voor u is? Laten we u dan meteen geruststellen: bij Vloerenkamer.nl vindt u laminaatvloeren voor elk budget, dus ook het uwe. Daarnaast hebben we regelmatig mooie laminaatvloeren in de aanbieding.

Naar de aanbiedingen

Nieuwe laminaat vloer kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe laminaat vloer? Op onze website vindt u een deel van ons assortiment laminaatvloeren, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze vloerenspeciaalzaak waar u alle vloeren rustig kunt bekijken. Een deel van het laminaat ligt hier op voorraad en kan dus direct geleverd worden.

Vloerenkamer


Disclaimer | Privacyverklaring

Houten vloeren

Openingstijden

ZONDAG MAANDAG DINSDAG
TOT VRIJDAG
ZATERDAG

Week 31 t/m 35 op maandagen gesloten

 

 

Wij zijn PEFC gecertificeerd

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

3w Media