bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Tegelvloeren

De Vloerenkamer heeft het assortiment uitgebreid met talloze keramische tegelvloeren!  U vindt onder andere natuursteen tegels, betonlook tegels, houtlook tegels, marmerlook tegels en decor tegels. 

Tegelvloeren zijn nieuw bij de Vloerenkamer!

Welke keramische tegel past bij uw woning? Kiest u voor klein, groot of een hele grote tegel? Alleen de vloer of ook de wand bekleden? Er is zoveel mogelijk met tegels.

De Vloerenkamer heeft verschillende bekende merken in zijn collectie opgenomen en zoals u van ons gewend bent zijn dit merken van de hoogste kwaliteit. In onze showroom hebben wij een enorme keus aan verschilende vloertegels in alle soorten, maten en kleuren.

Mocht de vloertegel die u zoekt niet in de showroom aanwezig zijn, kan Vloerenkamer vrijwel alle merken leveren tegen een scherpe prijs. 

Interesse in onze tegelvloeren?

Op onze website kunt u inspiratie opdoen. Natuurlijk bent u van hartelijk welkom in onze showroom waar u alle tegels kunt zien en voelen. We informeren en adviseren wij u graag wat er allemaal mogelijk is. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

Vloerenkamer


Disclaimer | Privacyverklaring

Houten vloeren

Openingstijden

ZONDAG MAANDAG DINSDAG
TOT VRIJDAG
ZATERDAG

Week 31 t/m 35 op maandagen gesloten

 

 

Wij zijn PEFC gecertificeerd

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

3w Media