bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Betonlook tegels

Betonlook tegels geven uw woning een stoer en strak karakter. Deze look past perfect in een modern en industrieel pand. Ook bij een landelijk en warm interieur kunnen betonlook tegels prima gelegd worden. 

Onze betonlook tegels

Keramische betontegels kunnen egaal en strak zijn, maar ook zeer gewolkt en bruut van design. Ze geven een unieke uitstraling aan elke ruimte, maar blijven stijlvol en tijdloos. Het geeft de ruimte de nodige extra pit. 

Betonlook tegels kunnen elke ruimte een moderne twist geven. Het is de ideale basis voor een tijdloos en sfeervol interieur. Heeft u ook al eens gedacht aan een terras met betonlook tegels? Alles is mogelijk. 

Hieronder vindt u inspiratie van de betonlook tegels die wij in onze showroom presenteren. We hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan gecertificeerde tegels van A-merken voor u. Uiteraard met de beste prijzen!

Gegarandeerd vindt u bij de Vloerenkamer de tegel die bij u past. 

Interesse in onze betonlook tegels?

Neem contact met ons of vraag een passende offerte aan.

Er zijn geen producten gevonden

Vloerenkamer


Disclaimer | Privacyverklaring

Houten vloeren

Openingstijden

ZONDAG MAANDAG DINSDAG
TOT VRIJDAG
ZATERDAG

 

 

Wij zijn PEFC gecertificeerd

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

3w Media