bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Natuursteenlook tegels

De natuursteenlook tegel is voor iedere smaak en voor elk budget. Deze keramische tegelvloeren geven een uniek en natuurlijk karakter aan uw woning. 

Onze natuursteenlook tegels

Natuursteen is tijdloos en creeërt een bepaalde uitstraling . De tegels zijn uniek en hebben mooie kleurverschillen. Een tegelvloer met natuursteenlook is zowel in een klassieke, moderne als in een tijdloze woning toe te passen. Het is onderhoudsvriendelijk waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken en krassen. 

Deze luxueuze en stijvolle look geeft een mooie uitstraling aan uw terras of woning. Door het kiezen van een natuursteenlook kiest u voor elegantie. Door de oneindige keuze aan vormen, kleuren, afwerkingen en formatie biedt het een bron van inspiratie. 

Hieronder vindt u inspiratie van de natuursteenlook tegels die wij in onze showroom presenteren. We hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan gecertificeerde tegels van A-merken voor u. Uiteraard met de beste prijzen!

Gegarandeerd vindt u bij de Vloerenkamer de tegel die bij u past. 

Interesse in onze natuursteenlook tegels?

Neem contact met ons of vraag een passende offerte aan.

Er zijn geen producten gevonden

Vloerenkamer


Disclaimer | Privacyverklaring

Houten vloeren

Openingstijden

ZONDAG MAANDAG DINSDAG
TOT VRIJDAG
ZATERDAG

 

 

Wij zijn PEFC gecertificeerd

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

3w Media