bezoek onze showroom

kom langs in Oirschot voor inspiratie en persoonlijk advies

Bezoek onze showroom in Oirschot

Route

Zwart laminaat

Wanneer u op zoek bent naar iets bijzonders is een zwart laminaatvloer iets voor u! Deze laminaatvloer heeft een unieke uitstraling en geeft een bijzondere sfeer aan uw woning of bedrijf. Wij zien dan ook dat een zwart laminaatvloer steeds populairder wordt.

Voordelen van een laminaatvloer

Waarom zou u kiezen voor een laminaatvloer? Eenvoudige vraag, want een laminaatvloer heeft ontzettend veel voordelen. Zo heeft een laminaatvloer weinig onderhoud nodig en blijft daarnaast erg lang mooi. Deze vloer heeft dan ook niet snel last van beschadigingen of krassen. Dit is vooral erg handig wanneer er jonge kinderen of huisdieren thuis zijn. De kwaliteit van een laminaatvloer is erg goed vanwege de kunststof toplaag die het bevat. Een ander voordeel van een laminaatvloer, is dat u vaak een goedkope laminaatvloer kan vinden. Bij laminaat krijgt u vaak veel vloer voor weinig geld. Dit geldt vooral wanneer u een laminaatvloer kiest uit onze laminaatoutlet.

Een ander voordeel van een laminaatvloer is dat deze eenvoudig zelf te leggen is. Zeker wanneer u eerst onze legtips doorneemt. Dit scheelt ook aanzienlijk in de prijs.

Unieke zwart laminaat vloer

Vloerenkamer heeft een zwart laminaat vloer van het merk Beautifloor in het assortiment. Dit merk staat bekend om de bijzondere dessins die passen bij elke woonstijl. Dit merk heeft ontzettend veel keuze en biedt goede kwaliteit. Uit de Ardennen collectie van Beautifloor valt vooral één vloer in het bijzonder op. De zwarte Ardennen Jardin vloer. Deze vloer is erg donker, maar oogt nog steeds als een houten vloer door het dessin. 

 

Kom naar onze showroom

  • Veel vloer voor weinig geld
  • Grootste van Brabant met meer dan 600m² showroom
  • Keus uit meer dan 1.000 verschillende vloeren
  • Altijd deskundig en eerlijk advies

Showroom

Vloerenkamer - vloerenwinkel

- voor houten vloeren, PVC vloeren en laminaat -

Industrieweg 9a
5688 DP Oirschot
 
0499 - 57 22 24

 zwart laminaat

Bekijk alle reviews
Schrijf zelf een review
Volgt u ons al op social media?